31.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Συναντήθηκαν οι… παλιόφιλοι στη Βαμβέργη (pics)

Η ΑΕΚ και η Μπάμπεργκ, που θα συναντηθούν στα προημιτελικά του Basketball Champions League, δεν είναι άγνωστες μεταξύ τους.

Δεν είναι μόνο πως έπαιξαν και στην κανονική περίοδο της φετινής διοργάνωσης και μοιράστηκαν τις νίκες, κερδίζοντας η «Ένωση» στο ΟΑΚΑ και το γερμανικό συγκρότημα στην «Brose Arena». Κάποια από τα μέλη τους έχουν υπάρξει και στα δύο «στρατόπεδα», με το Νίκο Ζήση που βρίσκεται στη Βαμβέργη από το 2015 να έχει φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα από το 2000 έως το 2005, το νυν τεχνικό της ΑΕΚ Λούκα Μπάνκι να έχει κάτσει στον πάγκο της Μπάμπεργκ πέρυσι, ενώ και ο εκ των βοηθών του, Ηλίας Καντζούρης, ήταν στη Βόρεια Βαυαρία από το 2014 μέχρι την επιστροφή του στη χώρα μας, φέτος.

Αντίπαλοι μόνο εντός παρκέ, τα μέλη της ΑΕΚ και της Μπάμπεργκ είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά και τα ανταλλάξουν τα νέα τους την Τετάρτη (27/03), πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση που θα ακολουθήσει στις 21.00, στο περιθώριο του πρωινού χαλαρώματος. Σχετικές φωτογραφίες, από την «Brose Arena», έδωσαν στη δημοσιότητα οι γηπεδούχοι...

Ας μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ είναι συμπατριώτης με τον νυν τεχνικό της Μπάμπεργκ, Φεντερίκο Περέγκο, και τον εκ των βοηθών του Σάντρο Μπενκαρντίνο.

Το παρών στην πρωινή προπόνηση έδωσαν και οι Μάκης Αγγελόπουλος και Ντράγκαν Σάκοτα, οι οποίοι επίσης χαιρετήθηκαν με τον 35άχρονο γκαρντ της Μπάμπεργκ...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ