21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Συναγερμός στο Βελιγράδι για κορονοϊό

H Παρτιζάν ανακοίνωσε πως ο Νίκολα Γιάνκοβιτς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και τα... καμπανάκια έχουν αρχίσει να ηχούν. Κι αυτό κυρίως γιατί παραβρέθηκε πριν λίγες μέρες σε εκδήλωση για τον προπονητή Ντέγιαν Μιλόσεβιτς, στην οποία μεταξύ άλλων βρίσκονταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Νίκολα Γιόκιτς.

 

Παρόντες ήταν στην εκδήλωση πολλοί προπονητές και παίκτες με το γήπεδο της Mega BeMax να φιλοξενεί στην εξέδρα αρκετό κόσμο. Για να γίνουν τα πράγματα ακόμη... χειρότερα, η ομάδα μπάσκετ της Παρτιζάν ήταν προσκεκλημένη και παρούσα στον αγώνα ποδοσφαίρου με τον Ερυθρό Αστέρα για το Κύπελλο Σερβίας. Ο Γιάνκοβιτς νιώθει καλά και βρίσκεται πλέον σε απομόνωση, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

Η πρώτη κίνηση είναι άμεσα να υποβληθούν σε τεστ τόσο ο προπονητής της ομάδας Αντρέα Τρινκιέρι  και οι συνεργάτες του, όσο και οι υπόλοιποι παίκτες της Παρτιζάν. Και στη συνέχεια θα πρέπει να κάνουν τεστ και όσοι ήρθαν σε επαφή με τον εν λόγω παίκτη στην εκδήλωση για τον Μιλόσεβιτς. Να σημειωθεί πως ο Τζόκοβιτς πήρε μέρος σε φιλανθρωπικό τουρνουά τένις, το Adria Tour, που οργάνωσε ο ίδιος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ