26.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

«Συναγερμός» με δεύτερο κρούσμα Covid στον Παναθηναϊκό

Παραμονές του ντέρμπι της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό και έχει σημάνει για τα καλά «συναγερμός» στον Παναθηναϊκό αφού λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ύπαρξης ενός κρούσματος κορωνοϊού, οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν και ένα ακόμη. Όπως στην περίπτωση του πρώτου έτσι και στο δεύτερο θετικό δείγμα, δεν ξεκαθαρίστηκε αν πρόκειται για αθλητή της ομάδας ή για κάποιο μέλος του σταφ.

 

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως έπειτα από τον νέο μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε και δεύτερο μέλος της ομάδας μας διεγνώσθη θετικό στον COVID-19. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων» ανέφερε η ανακοίνωση και είναι προφανές ότι υπάρχει έντονη ανησυχία για την πιθανότητα περαιτέρω διασποράς του ιού εντός της ομάδας.

 

Το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ευρωλίγκας προβλέπει αναβολή μόνο στην περίπτωση μία ομάδα έχει λιγότερους από οχτώ ετοιμοπόλεμους παίκτες. Σε κάθε περίπτωση αυτά τα νέα είναι τα τελευταία που θα ήθελαν οι «πράσινοι» δύο μέρες πριν από ένα ξεχωριστό παιχνίδι, στο φινάλε του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ