24.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Συνήλθε η Βαλένθια, αδιόρθωτη η Μάλαγα! (vids)

Η Βαλένθια μετά τις σφαλιάρες σε πρωτάθλημα και Euroleague σοβαρεύτηκε και ξεπέρασε το εμπόδιο της Ομπραντόιρο με 86-76 ενώ η Ουνικάχα Μάλαγα για ακόμη μια φορά απέδειξε ότι έχει... θέματα και ηττήθηκε εύκολα με 77-60 από την Μπούργκος.

Η Βαλένθια έχοντας τον πρώτο λόγο από την αρχή μέχρι το τέλος επέβαλλε τον ρυθμό της και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά τις απανωτές ήττες από Μπασκόνια και Ερυθρό Αστέρα αντίστοιχα απέναντι στην Ομπραντόιρο. Οι «νυχτερίδες» δεν αστειεύτηκαν και με καθοριστικό τον Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους με 6/11 σουτ, επικράτησαν της Ομπραντόιρο με σκορ 86-76 και ανέβηκαν στο 5-6. Από την πλευρά των φιλοξενουμένων οι οποίοι δεν είχαν στην διάθεσή τους τον τραυματία, Κώστα Βασιλειάδη, ξεχώρισε ο Ντέγιαν Κράβιτς με 21 πόντους και 15 ριμπάουντ και έπεσαν στο 4-7.

Δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Στο δεύτερο ματς της 11ης αγωνιστικής η Μπούργκος έκανε πλάκα στην... προβληματική Μάλαγα την οποία κέρδισε με σκορ 77-60. Οι βάσεις της νίκης είχαν μπει από το πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να έχουν τα ηνία του ματς (43-27). Στη συνέχεια η Μάλαγα δεν βρήκε τις επιθετικές λύσεις και τα περίμενε όλα από τον Ντιόν Τόμπσον (13π.) ενώ από κοντά ακολούθησε ο Κάρλος Σουάρεζ (10π.). Από την πλευρά της Μπούργκος η οποία ανέβηκε στο 7-4 είχε σε πολύ καλή βραδιά τους Βίτορ Μπενίτε (13π.) και Όλιβερ Στέβιτς (12π., 7ριμπ.).

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Δείτε εδώ highlights από τους αγώνες



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ