14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνήλθε η Άλμπα, επιβλητική η Μπάμπεργκ, την πάτησε η Ράστα Φέχτα! (vids)

O νόμος των φαβορί επιβλήθηκε στο γερμανικό πρωτάθλημα και η Άλμπα με την Μπάμπεργκ πέρασαν σαν σίφουνες από τα εμπόδια των Όλντενμπουργκ και Φρανκφούρτη αντίστοιχα ενώ σπουδαίο διπλό πήρε και η Γκίσεν.

Έπειτα από δύο ήττες στο πρωτάθλημα αλλά και το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό για τη Εuroleague, η Άλμπα σοβαρεύτηκε και πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης στο τέταρτο δεκάλεπτο (25-12) με σκληρή άμυνα έφτασε στην επικράτηση με 90-77 απέναντι στην Όλντενμπουργκ. Παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο ημίχρονο η ομάδα του Αϊτο Ρενέσες (45-42) εν τέλει βρήκε την αντίδραση και με πρωταγωνιστή τον Χέρμανσον με 18 πόντους ανέβηκε στο 6-2. Από την άλλη πλευρά οι 14 πόντοι του Μπλέικς και Μαχάλμπασιτς αντίστοιχα δεν αποδείχθηκαν αρκετοί για τους φιλοξενουμένους με αποτέλεσμα να πέσουν στο ρεκόρ 5-4.

Δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Η Μπάμπεργκ συνέχισε με σπασμένα τα φρένα από τη νίκη της κόντρα στο Περιστέρι και πέρασε και από την έδρα της Φρανκφούρτη με σκορ 87 -72. Δείχνοντας τα δόντια τους οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο και στο τέταρτο δεκάλεπτο εν τέλει πανηγύρισαν τη νίκη και ανέβηκαν στο 7-2. Ο ΜακΛιν με 16 πόντους και ο Βάιντεμαν με 14 πόντους έβαλαν το χεράκι τους ώστε να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα ενώ από την πλευρά της Φρανκφούρτη ο ΜακΚουάιντ με 19 πόντους αλλά δεν κατάφερε να αποτρέψει την ομάδα του να πέσει στο 3-6.

Δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Στο άλλο ματς της αγωνιστικής ανάμεσα στην Γκέτινγκεν και την Γκίσεν 46ερς οι φιλοξενούμενοι πήραν ένα σπουδαίο διπλό με σκορ 90-63.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Από την έδρα της Βούρζμπουργκ πέρασε η Λούντβιγσκπουργκ η οποία νίκησε 89-84.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Απότομη προσγείωση για τη Ράστα Βέχτα η οποία μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, έχασε εκτός έδρας από την Κάρλσχαϊμ με 101-88.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ