25.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Συνέχεια στο σερί και νέο ταμείο

Εξαιρετική η χθεσινή (30/1) ημέρα καθώς οι προβλέψεις μας στο Champions League επιβεβαιώθηκαν σε σχεδόν απόλυτο βαθμό, αφού πέρασαν 5/6 σημεία μας. Και σήμερα θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο στην ίδια διοργάνωση αλλά και στο Eurocup με βάση τις πάντοτε εξαιρετικές αποδόσεις του Stoiximan.Gr.

Στην Πυλαία, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τη Νεπτούνας σ' ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν τον Βαγγέλη Μαργαρίτη στη σύνθεσή τους κι έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Θα τους εμπιστευτούμε. Για το ίδιο γκρουπ, η Γκαζιαντέπ θα παίξει με τη Λούντβιχσμπουργκ. Οι Γερμανοί είναι σαφώς ανώτεροι και θα ποντάρουμε στο «διπλό». Αντίθετα, τον άσο θα εμπιστευτούμε στον αγώνα της Μονακό με τη Μούρθια στο Πριγκιπάτο.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Σε άλλες αναμετρήσεις για το Champions League, η Ενισέι θα κοντραριστεί στο Κράσνογιαρσκ με την Καρσίγιακα. Οι Τούρκοι είναι δικαιολογημένα το φαβορί της αναμέτρησης και θα επιλέξουμε το «διπλό». Μεγάλο παιχνίδι και στη Γερμανία για τον όμιλο της ΑΕΚ. Η Μπαϊρόιτ θα αντιμετωπίσει τη Βενέτσια και σε αυτό το ματς θα ποντάρουμε στον άσο.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Για το Eurocup, η Νταρουσάφακα θα παίξει με τη Γαλατάσαραϊ, στον τουρκικό «εμφύλιο». Το σύνολο του Ντέιβιντ Μπλατ είναι πολύ πιο ισχυρό κι αναμένεται να καλύψει το χάντικαπ των 8,5 πόντων επιβεβαιώνοντας τον άσο. Στην Αγία Πετρούπολη, η Ζενίτ θα παίξει με τη Λιέτουβος. Κι εδώ θα στηριχτούμε στον άσο χωρίς χάντικαπ όμως. Τέλος, στο «Αστρομπάλ», η Βιλερμπάν θα αντιμετωπίσει την Ούνικς Καζάν. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη μπορεί να φύγει με το «διπλό» και θα την εμπιστευτούμε.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

ΠΑΟΚ - Νεπτούνας    1    1,33

Γκαζιαντέπ - Λούντβιχσμπουργκ   2  1,38

Μονακό- Μούρθια  1   1,25

Δυάδα

Ενισέι - Καρσίγιακα    2   1,57

Μπαϊρόιτ - Βενέτσια  1    1,53

Τριάδα

Νταρουσάφακα (-8,5) - Γαλατάσαραϊ  1   1,85

Ζενίτ - Λιέτουβος   1    1,40

Βιλερμπάν - Ούνικς   2    1,80



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ