23.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνέχεια στον… χαρτοπόλεμο

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, νέα απάντηση από πλευράς Αθηναϊκού, στην προκειμένη από τον πρόεδρό του Γιώργο Φλαμπούρη.

Συνεχίζεται ο… πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες, που τέθηκαν αντιμέτωπες στο «Δ. Καλτσάς» για τη 10η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, με το συγκρότημα του Βύρωνα να φθάνει με άνεση στην κατάκτηση του ροζ φύλλου και τις Θεσσαλές να «φωνάζουν» για τη φιλοξενία.

Η νέα ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου: «Ευχαριστούμε για τις ευχές και τις προτροπές, θα τις λάβουμε σοβαρά υπ’ όψιν μας. Όποιος έχει μάτια βλέπει πότε γράφτηκε και αναρτήθηκε στο ιστοσελίδα  της Ομάδας μας (olympiakosvoloubasket.blogspot.gr) η ανακοίνωση-καταγγελία κατά της ομάδας σας (Σάββατο 13/1/2018 ώρα 15:45). Όσο για τα άλλα τραγελαφικά που έγιναν και δεν τα έγραψαν οι κάμερες ούτε τα είδαν οι διαιτητές, όποιος φίλος της αλήθειας θέλει να μάθει, το ΑΤ Βύρωνα ήταν εκεί, ο κ. Θόδωρος Βιδάλης ήταν εκεί και δεκάδες άνθρωποι ήταν εκεί και είδαν. Ο Πρόεδρος του ΑΣ ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΥΡΩΝΑ, μετά το τέλος του αγώνα, ζητούσε συγγνώμη παρουσία πολλών μαρτύρων. Προφανώς για όσα δεν γράφτηκαν στο Φ.Α. (Φύλλο Αγώνα) και δεν τα έδειξαν οι κάμερες.

Εμείς κύριοι, φέτος χάνουμε και ίσως να συνεχίσουμε να χάνουμε. Αυτά έχει ο αθλητισμός. Και προχθές χάσαμε από τον Πρωτέα Βούλας απόλυτα δίκαια. Όποιος ενδιαφέρεται για την αλήθεια ας ρωτήσει να μάθει από τους ανθρώπους του Πρωτέα για φιλοξενίες.
ΥΓ. 1: Αντί για Χερουβείμ και Σεραφείμ και άλλες εξυπνάδες ας κοιτάξουν να τον συμμαζέψουν τον χορηγό τους, μόνο κακό τους κάνει. Εκτός αν τον φοβούνται.
ΥΓ. 2: Όσον αφορά τη μετάθεση του αγώνα, σας ευχαριστήσαμε δημόσια και το αντίστοιχο έχουμε πράξει και εμείς σε ομάδες που μας αιτήθηκαν ανάλογα (Φάρος Κερατσινίου), όπως επίσης και δημοσίως παραδεχθήκαμε σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας ότι αγωνιστικά χάσαμε απόλυτα δίκαια και στους δύο μεταξύ μας αγώνες».

Η γραπτή δήλωση του Γιώργου Φλαμπούρη: «Επειδή έχετε χρησιμοποιήσει το όνομά μου στις ανακοινώσεις του Συλλόγου σας είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω προσωπικά. Ο πρόεδρος κάθε συλλόγου και ειδικά του Αθηναϊκού Α.Σ Βύρωνα, του πιο πετυχημένου και καταξιωμένου συλλόγου γυναικείου μπάσκετ στην Ελλάδα, είναι αυτονόητα αρωγός του ψύχραιμου κλίματος χωρίς εντάσεις και ακρότητες στις οποίες είστε επιρρεπείς (όπως δείξατε και στα δύο μεταξύ μας παιχνίδια) και μέσα σε αυτό το γενικότερο πλαίσιο εξέφρασα την άποψη «ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ» προσπαθώντας απλά να σας ηρεμήσω και να δώσω ένα τέλος στις συνεχής προκλήσεις σας.

Αυτό που ειπώθηκε λοιπόν για την αποκατάσταση της ψυχραιμίας και της ηρεμίας ενός αγώνα που έληξε με 20 πόντους διαφορά, εσείς συνεχίζετε να το χρησιμοποιείτε ως αδυναμία και φόβο. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος που δεν κινήθηκε εναντίον σας στο παρελθόν για αθέτηση συμφωνιών. Ο Αθηναϊκός κι εγώ προσωπικά είμαστε υπερήφανοι για τους χορηγούς μας KIMB0, COPPA FOOD και BREAD FACTORY που στέκονται στο πλευρό μας και μας βοηθούν ανιδιοτελώς γιατί τίποτα δεν έχουν να κερδίσουν από την ανύπαρκτη διαφήμιση και δημοσιότητα του γυναικείου μπάσκετ.

Επίσης δεν είμαι καθόλου!! μα καθόλου!!! σίγουρος ότι κύριος Βιδάλης επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς σας και όλα όσα αναφέρετε. Κλείνοντας να σημειώσω ότι για την άψογη φιλοξενία που ισχυρίζεστε ότι έτυχε η ομάδα του Πρωτέα Βούλας θα μου επιτρέψετε να περιμένω το μεταξύ μας παιχνίδι για να σχηματίσω ολοκληρωμένη προσωπική άποψη. Ο πρόεδρος του Αθηναϊκού Α.Σ Βύρωνα, Γεώργιος Φλαμπούρης».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ