19.5 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Συνέχεια στα ταμεία…

Η χθεσινή (6/11) ημέρα ήταν εντυπωσιακή καθώς δικαιώθηκαν και οι τέσσερις επιλογές μας και μας έδωσαν ένα καλό ποσό.

Σήμερα (7/11) θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο και να βρούμε τους κατάλληλους αγώνες που θα μας πάνε ξανά στο ταμείο.

Η ΑΕΚ θα παίξει στο ΟΑΚΑ με τη Φουενλαμπράδα, σ' έναν αγώνα όπου η Ένωση έχει προβλήματα τραυματισμών. Το ίδιο ισχύει όμως και για τους αντιπάλους της. Το συγκρότημα του Λούκα Μπάνκι «καίγεται» για τη νίκη μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Θα ποντάρουμε στον άσο. Στην αναμέτρηση της Μπεσίκτας με τη Βίρτους Μπολόνια στην Κωνσταντινούπολη, θα στηρίξουμε το «διπλό» και υπάρχει εξήγηση. Οι γηπεδούχοι έχουν οικονομικά προβλήματα και η ομάδα έκανε αποχή την τελευταία μέρα πριν το παιχνίδι. Από την άλλη οι Ιταλοί θέλουν πολύ ένα σπουδαίο αποτέλεσμα και θα κάνουν τα πάντα για να τα καταφέρουν. Η τριάδα μας θα κλείσει με τον άσο της Μπαϊρόιτ επί της Οστάνδης. Οι Βέλγοι δεν παρουσιάζουν τίποτα το αξιόλογο και θα τους κοντράρουμε.

Στο Eurocup, ο τρομερός Ερυθρός Αστέρας θα δοκιμαστεί στην έδρα της Ουλμ. Αν παρουσιαστεί σοβαρός δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και θα επιστρέψει στη βάση του με το ροζ φύλλο αγώνα. Τέλος, η Άλμπα Βερολίνου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Τόφας. Το σύνολο του Αΐτο Γκαρσία Ρενέσες αν δεν επηρεαστεί από την «καυτή» ατμόσφαιρα θα πάρει τη νίκη, καθώς είναι σαφώς ανώτερο από τους αντιπάλους του.

Οι επιλογές μας

Τριάδα

ΑΕΚ - Φουενλαμπράδα    1      1,40

Μπεσίκτας - Βίρτους Μπολόνια   2    2,25

Μπαϊρόιτ - Οστάνδη   1     1,42

Δυάδα

Ουλμ - Ερυθρός Αστέρας   2    1,60

Τόφας - Άλμπα Βερολίνου   2     1,93

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ