21.7 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Συνέχεια με Champions League και Eurocup

Για μία ακόμα ημέρα το Champions League τραβάει επάνω του τα βλέμματα, ενώ διεξάγονται αναμετρήσεις και για το Eurocup. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στη Σμύρνη, ο ΠΑΟΚ καλείται να υπερασπιστεί τη νίκη του με διαφορά έξι πόντων στο πρώτο παιχνίδι με την Καρσίγιακα. Θα επιλέξουμε το under 155,5, καθώς η ελληνική ομάδα αναμένεται να παίξει καλή άμυνα.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Με τη νίκη της Μπάνβιτ θα πάμε στον αγώνα του τουρκικού κλαμπ με τη Ναντέρ. Άλλωστε από το πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία απέδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα. Η τριάδα θα κλείσει με το ποντάρισμα του άσου στον ισπανικό «εμφύλιο» μεταξύ της Τενερίφης και της Μούρθια.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Η ΑΕΚ θα παίξει στην Τσεχία και θα προσπαθήσει να ανατρέψει τη διαφορά των δέκα πόντων με την οποία ηττήθηκε πριν από μία εβδομάδα στο ΟΑΚΑ. Το έργο της δεν θα είναι εύκολο, αλλά αξίζει το ποντάρισμα στο «διπλό» το οποίο προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση και δεν περνάει σε καμία περίπτωση απαρατήρητο.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Τέλος, στο Στρασβούργο, η ομάδα του Βενσάν Κολέ θα προσπαθήσει να υπερκεράσει το εμπόδιο της Νεπτούνας. Η απρόσμενη ήττα στο πρώτο παιχνίδι στη Λιθουανία έκανε πιο περίπλοκα τα πράγματα, αλλά εφόσον είναι σοβαρή θα νικήσει καλύπτοντας και το χάντικαπ των 11,5 πόντων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

Καρσίγιακα – ΠΑΟΚ   under 155,5    1,91

Μπάνβιτ – Ναντέρ     1     1,44

Τενερίφη – Μούρθια     1     1,22

Δυάδα

Νίμπουρκ – ΑΕΚ    2    2,25

Στρασμπούρ (-11,5) – Νεπτούνας   1    1,95



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ