23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Συνέχεια με Βασιλειάδη (pics)

Μετά το Λίνο Χρυσικόπουλο και το Γιάννη Σιδηροηλία ήρθε η σειρά του Κώστα Βασιλειάδη να πάρει μέρος στις τηλεοπροπονήσεις της Αρετσού Καλαμαριάς.

Ο 36άχρονος γκαρντ/φόργουορντ της Ομπραντόιρο μίλησε στα παιδιά των τμημάτων υποδομής για το μπάσκετ αλλά και τον επαγγελματικό αθλητισμό γενικότερα, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους και όπως τους διευκρίνισε: «Τo μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι και πρέπει να διασκεδάζουμε από αυτό. Εάν το δούμε σαν δουλειά και κοιτάμε να βγάλουμε πολλά χρήματα από αυτό δεν θα είναι διασκεδαστικό και θα το βλέπουμε σαν μια πολύ πιεστική δουλειά».

Όσον αφορά στη θητεία του στην Ισπανία τόνισε πως από πλευράς παικτών ξεχωρίζει το Χόρχε Γκαρμπαχόθα, ενώ από πλευράς συλλόγων στους οποίους προσέφερε τις υπηρεσίες του αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στην Μπιλμπάο, που αποτέλεσε άλλωστε ένα ιδιαίτερο «κεφάλαιο» στην καριέρα του, φορώντας τη φανέλα της για τρία χρόνια.

«Πρόκειται για μια πρωτοποριακή ιδέα της Αρετσού, η οποία όχι μόνο κάνει τηλεπροπονήσεις, αλλά παράλληλα έχει και καλεσμένους», κατέληξε ο Κώστας Βασιλειάδης για τις τηλεπροπονήσεις που διεξάγει εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού η Αρετσού Καλαμαριάς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ