24.5 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

«Συνέτριψε» Μπαρτζώκα, έχασε Χάντερ ο Ιτούδης (pic)

Χάρη σε ένα εξαιρετικό πεντάλεπτο στο φινάλε του αγώνα, η ΤΣΣΚΑ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο ντέρμπι της Μόσχας με την Χίμκι, κερδίζοντας με 90-71, αλλά την ίδια ώρα αγωνιά για την κατάσταση του τραυματία Οθέλο Χάντερ.

Εύκολη έκανε τη ζωή της στο τέλος η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, «συντρίβοντας» με 90-71 την Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα στη «μάχη» των ελληνικών πάγκων. Οι γηπεδούχοι είχαν σε όλη τη διάρκεια του ματς τον έλεγχο, αλλά μετά τη λήξη 30 λεπτών, με το σκορ στο 61-53, άφησαν... το καλύτερο για την τελευταία περίοδο, όπου παραδίδοντας «σόου» στο κοινό τους έφτασαν στη 13η φετινή τους νίκη σε 15 αγώνες στη VTB League.

Ο Νάντο Ντε Κολό ήταν εξαιρετικός με 24 πόντους, 6 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ για την «ομάδα του στρατού», με τον Αντρέι Βοροντσέβιτς να αξιοποιεί την ευκαιρία του με 17 πόντους και 7/13 σουτ. Η ευκαιρία του αυτή, βέβαια, προέκυψε από τον τραυματισμό του Οθέλο Χάντερ στο γόνατο κατά τη διάρκεια του ματς, ο οποίος όπως μπορείτε να δείτε ακολούθως, μοιάζει αρκετά σοβαρός. Για τους έτερους Μοσχοβίτς, ο Αλεξέι Σβεντ είχε 18 πόντους, με 7/17 σουτ, τέσσερα ριμπάουντ και πέντε ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ