25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνέντευξη Τύπου και… εισιτήρια

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης θα μιλήσει περί ισονομίας στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League και τήρησης των κανόνων συμμετοχής σε συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει την Τετάρτη 28/2 στο κλειστό της Αρτάκης. Αυτή η συνέντευξη Τύπου επρόκειτο να παρατεθεί την περασμένη Τετάρτη, αλλά είχε αναβληθεί εξαιτίας έκτακτων επαγγελματικών υποχρεώσεων του κ. Αλευρογιάννη. Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει τα εξής:

"H αναβληθείσα συνέντευξη Τύπου, με θέμα την διερεύνηση τήρησης των κανόνων συμμετοχής από όλες τις ΚΑΕ και τον έλεγχο τους από τους αρμόδιους φορείς του αθλήματος, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (28/2) και ώρα 14.30 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Νέας Σμύρνης (Εθνικής Στέγης & Αρτάκης), από τον κ. Σταύρο Αλευρογιάννη.

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA τηρώντας την νόμιμη και θεσμική διαδικασία, έχει ζητήσει εξωδίκως από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, απαντήσεις σε καίριες ερωτήσεις που αφορούν την ισονομία στην λειτουργία του επαγγελματικού μπάσκετ".

Με άλλη ανακοίνωσή του ο Πανιώνιος απευθύνει κάλεσμα στους φίλους του να στηρίξουν την ομάδα στην ύστατη προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία και αναγγέλλει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Κόροιβο:

"Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος Βasket League, με τις 10 εναπομείνασες αγωνιστικές μέχρι την ολοκλήρωση του, θα βρεθεί ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA, αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Κόροιβο. 
Η «επιβίωση» ή όχι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στην θέση που αξίζει να βρίσκεται, θα κριθεί μόνο από τα νικηφόρα αποτελέσματα της ομάδας σ’ αυτές τις αγωνιστικές. Οι όποιοι βαθμολογικοί υπολογισμοί κι αν γίνονται για την κατοχύρωση της παραμονής, θα επιβεβαιωθούν μόνο από τις εμφανίσεις της ομάδας και την πειστική διεκδίκηση της νίκης σ’ όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως δυναμικότητας αντιπάλου.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει ουσιαστικές και μαθηματικές πιθανότητες να πετύχει τον στόχο του. Και σ’ αυτή την προσπάθεια, μέχρι τον τερματισμό της, το προσκλητήριο στους φιλάθλους, είναι διαρκές σ’ όλους τους εντός έδρας αγώνες. Το παιχνίδι ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ-Κοροίβου (18.30) θα έχει πλήρη τηλεοπτική κάλυψη (ΕΡΤ-1), αλλά αυτονόητα η θέση των «κυανέρυρθων» φιλάθλων, θα είναι στις εξέδρες του Δημοτικού Γυμναστηρίου.
Ο δρόμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στις 10 τελευταίες αγωνιστικές:
3/3: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Κόροιβος (18.30)
11/3: ΠΑΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (17.00)
18/3: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΕΚ (17.00)
24/3: ΚΥΜΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 
31/3: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Λαύριο
11/4: Τρίκαλα-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 
14/4: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-Oλυμπιακός
4/5: Αρης-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
8/5: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΟΚ
12/5: Ρέθυμνο-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η γενική είσοδος και στον αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA-Kόροϊβος, θα τιμάται 5 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων, θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ΚΑΕ, στο Δημοτικό Γυμναστήριο (Εθνικής Στέγης&Αρτάκης), από την Τετάρτη (28/2) μέχρι την Παρασκευή (2/3) και στο χρονικό διάστημα 09.00-19.00.
Το Σάββατο (3/3) η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει στις 10.00 έως την έναρξη του αγώνα, από το εκδοτήριο στην είσοδο του περιβάλλοντα χώρου.
Eπίσης, υπενθυμίζεται στους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ότι μπορούν να προμηθετούν τα εισιτήρια όλων των επόμενων εντός έδρας αγώνων και των εισιτηρίων διαρκείας από την συνεργαζόμενη εταιρία Ticketmaster και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ticketmaster.gr, καθώς και στο δίκτυο των καταστημάτων Γερμανός.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ