21.9 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Συνάντηση Πολιτείας – Παναθηναϊκού για το ΟΑΚΑ

Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις για το ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη συνεχίζονται. Οι δυο πλευρές τα είπαν και σήμερα. Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, εκπροσώπησε τους «πράσινους», καταθέτοντας αναλυτική μελέτη και μια ολοκληρωμένη πρόταση για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια.

Το πλάνο της ΚΑΕ περιλαμβάνει όλα τα σχέδιαγια την ανάπτυξη του Κλειστού Γυμναστηρίου του ΟΑΚΑ και εννοείται την οικονομοτεχνική μελέτη, η οποία καταδεικνύει γιατί η κίνηση αυτή θα μπορούσε να είναι συμφέρουσα για τις δύο πλευρές.  Στη μελέτη περιλαμβάνονται και αλλαγές που αφορούν την αναβάθμιση της αρένας, τη δημιουργία σύγχρονου προπονητηρίου και γυμναστηρίου, ανακατασκευή των βοηθητικών γηπέδων, αλλά και κάτι το οποίο πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού θα ήθελαν επιτέλους να δουν να πραγματοποιείται: Ένα μουσείο αφιερωμένο στη μεγάλη ιστορία του Συλλόγου. Στο χώρο προβλέπεται και χώρος για καταστήματα, αλλά και χώρους εστίασης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε τον απαιτούμενο χρόνο για να μελετήσει την πρόταση με το ραντεβού των δύο πλευρών να ανανεώνεται για την επόμενη εβδομάδα. Δεν παρέλειψε πάντως, εκμεταλλευόμενος τη χρονική στιγμή της συνάντησης να συστήσει τη διατήρηση χαμηλών τόνων ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Για να λάβει τη δέσμευση του Παναγιώτη Τριαντόπουλου, πως «η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αποφευχθούν ακρότητες και αντιπαραθέσεις».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ