17.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Συνάντηση Μανωλόπουλου-Κώτση με Στιβ Κλίφορντ και Μάικ Μπατίστ

Στο summer league του Λας Βέγκας βρίσκονται τόσο ο προπονητής του Φάρου ΛήμνουΣωτήρης Μανωλόπουλος και ο τζένεραλ μάνατζερ, Κώστας Κώτσης, οι οποίοι συναντήθηκαν με τον Στιβ Κλίφορντ, τον προπονητή των Ορλάντο Μάτζικ και τον Μάικ Μπατίστ.

Αναλυτικά :

Ο προπονητής της ομάδας μας, Σωτήρης Μανωλόπουλος και ο General Manager, Κώστας Κώτσης βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στο Las Vegas παρακολουθώντας από κοντά το summer league του ΝΒΑ.
Οι εκπρόσωποί μας κατά τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν με σπουδαίες προσωπικότητες του παγκοσμίου μπάσκετ. Χθες(9/7) λοιπόν, συναντήθηκαν με το Στιβ Κλίφορντ, τον προπονητή των Ορλάντο Μάτζικ με τον οποίο ο κ. Μανωλόπουλος συνδέεται με πολυετή φιλία καθώς ήταν ο προπονητής του στο Boston University από το οποίο αποφοίτησε ο κόουτς μας το 1993. Επίσης, στην παρέα τους ήταν και ο γνωστός σε όλους μας, Μάικ Μπατίστ από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό και ο οποίος πλέον ανήκει στο προπονητικό επιτελείο των Ορλάντο Μάτζικ.
Τόσο ο κ. Κλίφορντ όσο και ο κ. Μπατίστ μόλις ενημερώθηκαν ότι η ομάδα μας θα αγωνίζεται στη Λήμνο την επόμενη σεζόν, υποσχέθηκαν ότι θα επισκεφτούν το νησί με την πρώτη ευκαιρία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ