17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Συνάντηση Λιόλιου με Καπράλο και Κολυμπάδη

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων για τη διαμόρφωση του μπάσκετ που οραματιζόμαστε όλοι, βρέθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο και Μανώλη Κολυμπάδη αντίστοιχα.

O Λιόλιος παρέθεσε τα δικά του επιχειρήματα σχετικά με την προοπτική της Eθνικής Oμάδας μπάσκετ και τις δυνατότητες τα επόμενα χρόνια να έχει σταθερή παρουσία στους Ολυμπιακούς αγώνες. Eπιπλέον, τόνισε πως η ΕΟΚ και η ΕΟΕ πρέπει να έχουν στενή συνεργασία σε μια σειρά ζητημάτων τόσο σε αθλητικό όσο και σε διοικητικό-ρυθμιστικό επίπεδο, δεδομένου ότι η ΕΟΚ αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του εθνικού Ολυμπιακού κινήματος και της ΕΟΕ.

Παράλληλα, ο εμπνευστής της πλατφόρμας dwsepasa.gr τόνισε πως Ε.Ο.Ε. και Ε.Ο.Κ. πρέπει να μοιράζονται τις ίδιες αξίες καθώς το μπάσκετ, εθνικό μας σπορ, ενστερνίζεται τα Ολυμπιακά ιδεώδη και σε αυτή την κατεύθυνση πρέπει να μεταλαμπαδεύσουμε τις αξίες αυτές και στις επόμενες γενιές, αθλητών, παραγόντων και φιλάθλων.

Ο Λιόλιος κάλεσε τους Καπράλο και Κολυμπάδη να συμμετέχουν ενεργά καταθέτωντας τις απόψεις του στην πλατφόρμα dwsepasa.gr.

Συνάντηση είχε και με τον πρόεδρο του Ιδρύματος Δημ. & Λίλης Σταυροπούλου -βασικού υποστηρικτή του προγράμματος "Νους" & πρόεδρο της Ελληνικής ομοσπονδίας τοξοβολίας, κ. Πέτρο Συναδινό, καθώς και τον πρώην γενικό γραμματέα αθλητισμού και παλιό αθλητή/προπονητή μπάσκετ κ. Γιάννη Σγουρό (φωτό), οι οποίοι κατέθεσαν τις δικές τους σκέψεις στη συζήτηση που έχει ξεκινήσει μέσω του #dwsepasa.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ