19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Λιόλιου – Αλεξόπουλου στα γραφεία της ΕΣΚΑ

Μετά από την ομοσπονδία του μπάσκετ και τον πρόεδρο Γιώργο Βασιλακόπουλο, ο Βαγγέλης Λιόλιος άρχισε να επισκέπτεται και να ενημερώνει τις τοπικές ενώσεις, με πρώτη την μεγαλύτερη της χώρας, την ΕΣΚΑ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που υπήρξε, στα γραφεία της τον υποδέχθηκε σήμερα ο πρόεδρος Γιάννης Αλεξόπουλος με τον οποίο είχαν μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η ενημέρωση από το dwsepasa.gr:

«Ξεκίνησαν κι επισήμως από σήμερα οι προαναγγελθείσες επαφές του υποψηφίου για την προεδρία της ΕΟΚ,κυρίου Βαγγελη Λιόλιου, με τις επί μέρους Ενώσεις.

Η αρχή έγινε σήμερα στα γραφεία της ΕΣΚΑ, όπου ο πρόεδρος της Ενωσης, κύριος Αλεξόπουλος, υποδέχθηκε τον κύριο Λιόλιο και συζήτησαν για τις επικείμενες εκλογές αλλά και θέματα που αφορούν την ΕΣΚΑ και τα σωματεία της.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, και όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξε σύγκλιση απόψεων και κοινοί προβληματισμοί για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ.

Ο γόνιμος διάλογος που έλαβε χώρα, με ειλικρινές ενδιαφέρον για το άθλημα, έδειξε για μια ακόμη φορά πως η ενότητα μπορεί να ανθήσει στον χώρο του μπάσκετ και να αποτελέσει βασικό παράγοντα για μια επιτυχημένη μετάβαση στην επόμενη μέρα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ