27.6 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Συνάντηση και προειδοποίηση του Ουόλτον από τον Μάτζικ

Ο Μάτζικ Τζόνσον συναντήθηκε στο Λος Άντζελες με τον Λουκ Ουόλτον, αναφορικά με την πορεία των Λέικερς.

Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ ο οποίος κάνει κουμάντο στους «λιμνάνθρωπους» φέρεται να προειδοποίησε τον προπονητή της ομάδας, καθώς η πορεία μέχρι τώρα δεν έχει αφήσει ικανοποιημένους τους ιθύνοντες του οργανισμού.

Με την προσθήκη του Λεμπρόν Τζέιμς είναι αλήθεια ότι οι προσδοκίες είναι περισσότερες, αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι μία ομάδα που είχε συνηθίσει να χάνει τα τελευταία χρόνια, θα μπορέσει να γίνει αμέσως σύνολο με πνεύμα νικητή.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το δίκτυο Espn, η θέση του Ουόλτον στην άκρη του πάγκου δεν είναι ασφαλής μετά το 3-5 στα πρώτα οκτώ παιχνίδια και τις δύο σερί ήττες, στους ισάριθμους εκτός έδρας αγώνες.

Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, ο τόνος του Μάτζικ στη συνάντηση ήταν επιθετικός, αλλά η ιδιοκτήτρια Τζίνι Μπας φαίνεται ότι ακόμα στηρίζει τον τεχνικό των «λιμνάνθρωπων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ουόλτον είχε προσληφθεί από τον Τζιμ Μπας και τον Μίτσελ Κάπτσακ. Αμφότεροι πλέον δεν έχουν ενεργό ρόλο στα διοικητικά και γι' αυτόν τον λόγο ενδεχομένως ο Μάτζικ Τζόνσον να θέλει να φέρει στην άκρη του πάγκου κάποιον που θα επιλέξει εκείνος, πιθανότατα μαζί με τον Λεμπρόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ