18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Συνάντηση Γουλιέλμου με Σανικίτζε

Στην κατάσταση που έχει περιέλθει ο Άρης  άρση των ban που του έχει επιβάλει η FIBA είναι καθοριστικής σημασίας για την επιβίωσή του. Με άλλα λόγια, αν δεν αρθούν οι απαγορεύσεις και δεν μπορέσουν να γίνουν μεταγραφές ξένων, η ομάδα πολύ δύσκολα θα μπορέσει να παίξει στο νέο πρωτάθλημα.

Έτσι, ο Δημήτρης Γουλιέλμος φαίνεται να επικεντρώνει σε αυτό τις προσπάθειές του το τελευταίο διάστημα. Και την Τετάρτη θα έχει συνάντηση με τον Βίκτορ Σανικίτζε, ο οποίος έχει κόψει το μπάσκετ πια, αλλά ο Άρης εξακολουθεί να του οφείλει.

Ο Γεωργιανός αναμένεται το βράδυ της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη και την επομένη έχει ραντεβού με τον Γουλιέλμο για να συζητήσουν τα της οφειλής του. Ο Σανικίτζε έχει λαμβάνειν ένα ποσό της τάξης των 200.000 Ευρώ από τον Άρη και έχει απορρίψει τις προτάσεις διακανισμού που του έχουν κατατεθεί ως τώρα. 

Αν ο Δημήτρης Γουλιέλμος καταφέρει να τον πείσει να δεχθεί ένα πλάνο εξόφλησής του, τότε θα δοθεί σήμα και στους Ντέβιν Μαρμπλ και Ταντίγια Ντραγκίσεβιτς, που είναι οι επόμενοι, ώστε να πουν κι αυτοί το "ναι" και να αρθούν κάποια δύσκολα ban. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ