21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Συνάντηση «γιγάντων» (pic)

Ο Όντι Νόρις το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα και βρέθηκε με έναν παλιό του γνώριμο, τον Ευθύμη Ρεντζιά, και βρήκε την ευκαιρία να απαθανατίσει τη στιγμή με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Τις τελευταίες ημέρες ο άλλοτε άσος του Περιστερίου και του ΝΒΑ, Όντι Νόρις, βρίσκεται στα μέρη μας, καθώς τιμήθηκε από τον σύλλογο των δυτικών προαστίων για την προσφορά του αλλά ταξίδεψε στην Κω για να παρευρεθεί στου τουρνουά του Νίκου Γκάλη.

Πλέον επέστρεψε στην Αθήνα και λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή του για την Αμερική συναντήθηκε με τον Ευθύμη Ρεντζιά, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ ενώ όταν αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ, ο Νόρις έπαιζε στο Περιστέρι. Έτσι ο 59χρονος Αμερικάνος... ανέβασε μια φωτογραφία μαζί του και έγραψε: «Ήταν πολύ ωραίο που βρέθηκα με τον άλλον πρεσβευτή του ΝΒΑ, τον Ευθύμη Ρεντζιά στην Αθήνα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It was great catching up with fellow NBA Ambassador Efthimis Rentzias en Athens. #lasithicaferestaurant @dolorescouceiro @audienorris @e_rentzias

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Audie Norris (@audienorris) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ