23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Συνάντηση από τα παλιά στο ΟΑΚΑ και μία άφιξη

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Ιτούδης είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά, στο περιθώριο της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ.

Οι δύο παλαίμαχοι παίκτες, πρώην αρχηγοί των «πρασίνων» και νυν διοικητικά στελέχη και ο προπονητής της «ομάδας του στρατού», που ήταν βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από το 1999 έως το 2012, πανηγύρισαν όλοι μαζί δύο τίτλους στην Ευρωλίγκα (2007, 2009) και όχι μόνο. Κατά την κοινή παρουσία τους στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, για την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου, συνομίλησαν σε πολύ καλό κλίμα, ενώ έβγαλαν και την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία.

Στο μεταξύ, ο Σέλβιν Μακ ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Κίφερ Σάικς στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού, αναμένεται να φθάσει στη χώρα μας την Κυριακή (08/11), προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ, παρά τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τις μετακινήσεις και τις αεροπορικές πτήσεις εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, θα ταξιδέψει χωρίς καθυστέρηση στη χώρα μας για να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Βόβορα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κάνει το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα στην αναμέτρηση με την Εφές Αναντόλου στο ΟΑΚΑ (13/11, 21.00).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ