20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνάντηση από τα παλιά στην Κομοτηνή (pic)

Μνήμες από τα παλιά ξύπνησαν στο κλειστό της Κομοτηνής, με πρώην και νυν παίκτες της Α.Ε. Κομοτηνής να συναντιούνται τη Μ. Πέμπτη (05/04).

Παίκτες που πέρασαν από τα τμήματα υποδομής των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκαν στο ΔΑΚ, με τους διοικούντες να εκδίδουν ανακοίνωση για να εκφράσουν την υπερηφάνεια τους για την εξέλιξή τους ως παίκτες και ως άνθρωποι.

Η ανακοίνωση: «Κάνοντας μια μικρή τροποποίηση στο γνωστό τραγούδι, "στα ίδια μέρη ξαναβρέθηκαν" αθλητές που προέρχονται από τις ακαδημίες μας, οι περισσότεροι εκ των οποίων παίζουν σε άλλες ομάδες όπου σπουδάζουν και συναντήθηκαν -πού αλλού(;)- στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας. Παιδιά με ήθος, που συνδυάζουν το μπάσκετ με τις σπουδές και είμαστε υπερήφανοι που τους βλέπουμε να προοδεύουν σε όλα τα επίπεδα. Σειρά ευχόμαστε να πάρουν οι Ανδρέας Καραμανλής, Πάνος Παπαδόπουλος και Νίκος Φωτακάκης, που είναι στην φωτογραφία, αλλά και ο Ανδρέας Κυμπάρης που ανήκει και αυτός στη γενιά αυτή και ρίχνεται φέτος στην μάχη των Πανελλαδικών. Γιατί η ακαδημία της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής βγάζει συνειδητοποιημένους αθλητές, μαθητές και προσωπικότητες..».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ