14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Άρη-Καμπερίδη και η (τελευταία) ευκαιρία με τον Ηρακλή

Ανοιχτό παρέμεινε επί της ουσίας το θέμα προπονητή που ενέσκηψε στον Άρη, μετά και συνάντηση που είχαν νωρίτερα οι επικεφαλής της διοίκησης της ΚΑΕ με τον Σάββα Καμπερίδη. Η ομάδα θα πάει χωρίς αλλαγές στο ντέρμπι της Κυριακής (1/11, 19:30) με τον Ηρακλή όμως αυτό φαίνεται ότι θα αποτελέσει κριτήριο για τον προπονητή της ομάδας.

 


Ο Χάρης Παπαγεωργίου και ο Λευτέρης Αρβανίτης συναντήθηκαν με τον Καμπερίδη και χτύπησαν καμπανάκι, ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα θα πρέπει να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο. Αν αυτό δεν συμβεί την Κυριακή και κυρίως αν δεν έρθει η νίκη επί του Ηρακλή, τότε το πιθανότερο είναι να «τρέξουν» εξελίξεις αντικατάστασης του.

 


Οι επιτελείς του Άρη έχουν κάνει ήδη κρούση στον Άρη Λυκογιάννη και μένει να φανεί αν θα προχωρήσει μία τέτοια διαδικασία.

 

Τρία προβλήματα ενόψει Ηρακλή

 


Ο Άρης πάντως σήμερα συνέχισε την προετοιμασία του, που μετά την απόφαση μετακίνησης του ντέρμπι στην Κυριακή, θα έχει διάρκεια μιας επιπλέον μέρας. Ο Σάββας Καμπερίδης αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

 


Η μόνη σίγουρη απουσία θα είναι αυτή του Δημήτρη Σταμάτη που αντιμετωπίζει μία θλάση στον προσαγωγό του δεξιού ποδιού του. Ακόμη ο Μίλαν Μιλόσεβιτς έχει ενοχλήσεις στο ισχίο, συμμετείχε σε ένα μέρος του σημερινού προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ατομικό, κάτι που έκανε και ο Δημήτρης Φλιώνης που έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ