21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Συμφώνησε με τις Ατλάντα Ντριμ η Μπλέικ

Την τύχη της στο WNBA θα δοκιμάσει και φέτος η Ντιετρίκ Μπλέικ, η οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τις Ατλάντα Ντριμ για το προπονητικό καμπ τους.

Η 24χρονη γκαρντ της Δάφνης Αγ. Δημητρίου, που είναι μέχρι στιγμής πρώτη σκόρερ της Α1 Γυναικών με 331π. σε δεκαοκτώ αγώνες, έχει βρεθεί ξανά στο παρελθόν σε προπονητικά καμπ, με τις Λος Άντζελες Σπαρκς και τις Ουάσινγκτον Μίστικς, ενώ έχει παίξει και σε τρία ματς του WNBA εν έτει 2016 με τις Σιάτλ Στορμ. «Είμαι ενθουσιασμένη, θέλω να δω τι μπορεί να προσφέρει στην προπόνησή μας η Μπλέικ. Έχει εμπειρίες, μπορεί να παίξει και ως γκαρντ και ως φόργουορντ, κάτι που είναι πολυτέλεια για μια ομάδα της λίγκας. Δουλεύει αδιάκοπα και συνεχίζει να βελτιώνει το παιχνίδι της, αγωνιζόμενη εκτός ΗΠΑ. Έχει καλό περιφερειακό σουτ και εξυπνάδα στο παιχνίδι της», ανέφερε σχετικά η προπονήτρια των Ντριμ, Νίκι Κόλεν.

Το συγκρότημα της Ατλάντα θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα του για το νέο πρωτάθλημα στις 26 Μαΐου, κόντρα στις Ντάλας Ουίνγκς, εκτός έδρας. Το πρώτο φιλικό θα δοθεί στο Σικάγο στις 6 Μαΐου, στη νέα έδρα των Σκάι «Wintrust Arena».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ