17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Συμφώνησε με τη Μπαρτσελόνα ο Βέστερμαν»

Τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από τις ομάδες της Εuroleague μεσούσης της σεζόν συνεχίζονται και φαίνεται ότι ο Λέο Βέστερμαν και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα... σμίξουν ξανά αλλά αυτή τη φορά στη Βαρκελώνη.

Το μέλλον του Λέο Βέστερμαν στη Φενέρμπαχτσε δεν είναι βέβαιο, καθώς δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιγκόρ Κοκόσκοφ την φετινή σεζόν με αποτέλεσμα να ετοιμάζει τις... βαλίτσες του για άλλα μέρη.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα ο επικρατέστερος προορισμός του Γάλλου γκαρντ είναι η Μπαρτσελόνα, όπου αναμένεται να αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του, Τομάς Ερτέλ, ο οποίος είναι με το ενάμισι πόδι εκτός των «μπλαουγκράνα».

Εκεί αναμένεται να συνεργαστεί για τρίτη φορά με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τις δύο πρώτες φορές να πραγματοποιούνται στη Ζαλγκίρις την περίοδο 2016-17 και 2018-19. Ο Λιθουανός τεχνικός γνωρίζει από πρώτο... χέρι τις ικανότητες του Βέστερμαν και πιστεύει ότι θα ταιριάξει απόλυτα στην περιφέρεια με τον Νικ Καλάθη.

Σύμφωνα με τη συνέχεια του ίδιου ξένου δημοσιεύματος ο Γάλλος γκαρντ αναμένεται να ενταχθεί από αυτή τη βδομάδα στην ομάδα της Βαρκελώνης. Την φετινή σεζόν στη Εuroleague μετρούσε 4.8 πόντους και 2.3 ασίστ κατά μέσο όρο σε 9 αγώνες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ