23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Συμφώνησε με Λάκκα, κοντά σε Κουκουνιά ο Δούκας

Στις δυο πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις έφτασε ο Δούκας, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τους Χρήστο Λάκκα ενώ είναι κοντά στον Γιάννη Κουκουνιά.

Ο Νάσος Χούμπαυλης έχει σχεδιάσει το ρόστερ που θέλει να δημιουργήσει στην ομάδα των βορείων προαστίων, και έτσι αρχίζει και καλύπτει μια προς μια τις θέσεις, ξεκινώντας από αυτή του βασικού περιφερειακού, όπου έδωσε τα χέρια με τον Χρήστο Λάκκα, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Ηράκλειο. Ο 26χρονος γκαρντ θεωρείται ιδανικός για να καλύψει αυτή τη θέση για τον ταλαντούχο τεχνικό, έχοντας 10,5 πόντους σε 29 παιχνίδια σε 21 παιχνίδια.

Ο έτερος που είναι κοντά στον Δούκα θα αγωνίζεται στις θέσεις της ρακέτας, έχοντας διαρκή εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Ο Γιάννης Κουκουνιάς αγωνίστηκε τα τρία τελευταία χρόνια στον Τρίτωνα, ενώ έχει περάσει από Ιωνικό Νικαίας, Δόξα Λευκάδας, ΑΕΚ Άργους και Αετό. Ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια πέρυσι, έχοντας 5,3 πόντους ανά παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, ο Δούκας βρίσκεται σε επαφές με τον Νίκο Μποχωρίδη, θέλοντας να φέρει στο «Δαϊς» το περσινό περιφερειακό δίδυμο του Ηρακλείου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ