21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Συμφώνησε με Γκιμπς ο Κολοσσός (vids+pics)

Στην ενίσχυση της περιφέρειάς του προχώρησε ο Κολοσσός Ρόδου, εντάσσοντας στο δυναμικό του το Στέρλινγκ Γκιμπς.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος είχε βρεθεί και στο στόχαστρο του Πανιωνίου, μοίρασε την κολεγιακή καριέρα του στο NCAA στο Σίτον Χολ και το Κονέκτικατ, ενώ έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Ουγγαρία με την Κόρμεντ. Έχει αγωνιστεί, ακόμα, στην επίσημης ουγγρική Καποσβάρι και τη Νίζνι Νόβγκοροντ. Στα προκριματικά του φετινού Basketball Champions League, με τους Ρώσους, είχε σε δύο παιχνίδια -κόντρα στην Αντβέρπ- κατά μέσο όρο 2π., 2,5 ριμπάουντ και 6,5 ασίστ σε 15.3’.

Στο περσινό FIBA Europe Cup είχε κατά μέσο όρο 15,2π., 2,4 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ, ενώ υπήρξε και διεθνής με τα «μικρά» αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της FIBA. Στο Παναμερικανικό Πρωτάθλημα Παίδων το 2009 είχε μ.ό. 9,2π., 1 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ, με τις ΗΠΑ να κατακτούν αήττητες το χρυσό μετάλλιο.

https://www.youtube.com/watch?v=WcZEv01WDXM

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Sterling Gibbs.

 

Ο Αμερικανός γκαρντ, ύψους 1,88μ., γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου του 1993, είναι απόφοιτος του Connecticut Huskies και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2016/17 στην Ουγγρική Egis Kormend.

 

Τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε με την φανέλα της Kaposvari ΚΚ με την οποία είχε κατά μέσο όρο 20,7 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ, στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, ενώ αγωνίστηκε και στα προκριματικά του FIBA Champions League με την ομάδα της Nizhny για μόλις 2 παιχνίδια».

https://www.youtube.com/watch?v=Cg0gS4K1W0E

https://www.youtube.com/watch?v=x4Ey_aBWHnM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ