19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Συμφώνησε με Βαϊντερλή ο Παναθλητικός

Σε μια μεταγραφική κίνηση, που αποτελεί παράλληλα επένδυση για το μέλλον, προέβη ο Παναθλητικός εντάσσοντας στο ρόστερ του το Γιώργο Βαϊντερλή.

Ο 19χρονος σέντερ, που έπαιξε στο παρελθόν σε Αίαντα Ευόσμου, Πευκοχώρι και Μαντουλίδη, θα ενισχύσει τόσο το ανδρικό τμήμα στο Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής όσο και την Κ20. Με ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες το συγκρότημα των Συκεών ευχαρίστησαν θερμά τη διοίκηση των εκπαιδευτήριων και προσωπικά το Μάκη Χασιώτη για τη συνεργασία τους στη μετακίνησή του.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το νεαρό υψηλόσωμο center Βαϊντερλή Γεώργιο ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει τόσο την αντρική όσο και την ομάδα της Κ20 του συλλόγου. Ο Γιώργος είναι 19 ετών, έχει ύψος 2.13 και προέρχεται από την ακαδημία του Αίαντα Ευόσμου, ενώ έχει αγωνιστεί στον Μαντουλίδη και στο Πευκοχώρι. Γιώργο, καλώς ήρθες στην οικογένειά μας και ευχόμαστε υγειά και πολλές επιτυχίες. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση των εκπαιδευτήριων και προσωπικά τον Μάκη Χασιώτη για την άψογη συνεργασία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ-ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ-ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ. Με εκτίμηση, η διοίκηση του συλλόγου».

Παράλληλα, το basketplus.gr έδωσε στη δημοσιότητα το νέο σήμα του Παναθλητικού…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ