18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Συμφώνησαν ότι πρέπει να… τρέξουν

Συζήτηση επί όλων των ανοιχτών ζητημάτων που απασχολούν την ομάδα είχαν χθες το βράδυ τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ Άρης. Αυτό στο οποίο συμφώνησαν είναι πως δεν θα πρέπει να χαθεί χρόνος και πως θα πρέπει να κινήσουν τις διαδικασίες που απαιτούνται σχετικά με το τηλεοπτικό αλλά και τα θέματα των οφειλών και του ρόστερ.

Η ενημέρωση που έδωσαν οι «κίτρινοι» σχετικά με το χθεσινό δ.σ.: «Σε συνάντηση μελών του Δ.Σ. της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (παρόντες ήταν ο πρόεδρος της Κ.Α.Ε., Λευτέρης Αρβανίτης, ο εντεταλμένος σύμβουλος, Εμμανουήλ Λάσκαρης και τα μέλη του Δ.Σ., Στάθης Ρούσσος, Θωμάς Νικολός), αποφασίστηκε μεταξύ άλλων:

* Να «τρέξουν» άμεσα οι εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για τη σεζόν 2017-18.

* Να γίνει άμεσα νέα επαφή με παίκτες που έχουν συμβόλαιο για την  επόμενη σεζόν, όπως ο Βασίλης Καββαδάς και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, αναφορικά με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν προς αυτούς.

* Να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα της στελέχωσης του προπονητικού τιμ, αλλά κι αυτό της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Έτσι για σήμερα υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού του Μάνου Λάσκαρη με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη που είναι ιδιαίτερη περίπτωση δεδομένου ότι έχει λαμβάνειν χρήματα από το άρθρο 99, αυτά της περσινής σεζόν ενώ έχει συμβόλαιο και για τη νέα περίοδο. Σύντομα επίσης θα πρέπει να βρεθεί λύση σχετικά με τον Βασίλη Καββαδά που έχει καταθέσει προσφυγή.

Στον αντίποδα θεωρείται θέμα χρόνου η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Γιάννη Αθηναίου ενώ αναμένεται οι «κίτρινοι» να προχωρήσουν και για τον Ζήση Σαρικόπουλο, ειδικά στην περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τον Καββαδά τόσο για τα οφειλόμενα όσο και για να μειώσει τις αποδοχές του για την επόμενη περίοδο.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ