19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Συμφώνησαν σε πέντε λεπτά Καμαράκης και Αγία Βαρβάρα

Μπορεί η Αγία Βαρβάρα να υποβιβάστηκε στην Α ΕΚΑΣΑΜΑΘ, μην μπορώντας να κρατηθεί στην Γ' Εθνική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσει να επανέρθει.

Έτσι, ο σύλλογος της Καβάλας συμφώνησε μέσα σε πέντε λεπτά με τον Σερραίο τεχνικό, Στάθη Καμαράκη, ο οποίος θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν στον πάγκο της Αγίας Βαρβάρας, υπηρετώντας συνολικά για πάρα πολλά χρόνια το μπάσκετ της Βόρειας Ελλάδας.

Η ανακοίνωση

«Η επιτροπή μπάσκετ του ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Στάθη Καμαράκη. Η επιθυμία και των δύο πλευρών για ανανέωση ήταν δεδομένη γι’ αυτό και η συμφωνία έκλεισε σε λιγότερο από 5 λεπτά. Ήδη από την Τρίτη 6 Ιουνίου η ομάδα ξεκινάει προπονήσεις για τη μεταγωνιστική περίοδο που θα κρατήσουν ένα μήνα περίπου, στη διάρκεια των οποίων θα γίνουν και δοκιμές παικτών που θα θελήσουν να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας την προσεχή περίοδο. Βασικός στόχος τη νέα περίοδο θα είναι η δημιουργία μιας νέας ομάδας η οποία θα έχει τη δυνατότητα στο μέλλον να επανέλθει στα εθνικά πρωταθλήματα, καθώς και η ανάδειξη νέων παιδιών που θα βοηθήσουν το μπάσκετ της Καβάλας να επιστρέψει εκεί όπου πραγματικά ανήκει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ