21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Συμφώνησαν Καλαμπάκος και Ζιάγκος

Στην μορφή... ρουλέτας που απέκτησε το ματς του Κόροιβου με τον Πανιώνιο συφμώνησαν ο Ντίνος Καλαμπάκος και ο Βαγγέλης Ζιάγκος οι οποίοι συνεχάρησαν αλλήλους, όμως, τα συναισθήματα ήταν εμφανώς αντίθετα.

"Ο Πανιώνιος τις 12 τελευταίες ημέρες, με τον κόουτς στον πάγκο του παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο και νομίζω ότι θα βρει τον δρόμο του για τη δύσκολη συνέχεια που έχει. Γνωρίζαμε με τι προβλήματα θα ερχόταν σε αυτό το ματς, κατάφερε να αντεπεξέλθει και να μας απειλήσει σοβαρά. Ο πλέι μέικερ που έχει (σ.σ. Μίχαλος) είναι.. .συνομήλικος του κόουτς, το λέω με την έννοια της εμπειρίας και ότι ήξερε ακριβώς τι να κάνει στο ματς, πού να δώσει τη μπάλα, πώς να καθοδηγήσει την ομάδα του", είπε ο Καλαμπάκος.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος, υποστήριξε ότι "ο Πανιώνιος βρίσκεται σε μια διαδικασία αναδόμησης, οργανωτικά, αγωνιστικά στα πάντα. Δίνουμε μια μάχη με τον χρόνο για να τα καταφέρουμε, θα μπορούσαμε σήμερα να έχουμε πάρει μια νίκη πολύ σημαντική, προχωράμε. Συγχαρητήρια στον κόουτα Καλαμπάκο, πάντα οι ομάδες του έχουν τη σφραγίδα του".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ