23.4 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Συμφωνεί… με τους Ρόκετς ο Κάρι

Οι Ρόκετς μίλησαν ανοικτά για πρωτάθλημα δια στόματος Τζέιμς Χάρντεν και ο Στεφ Κάρι έσπευσε να απαντήσει, λέγοντας πως οι φιλοδοξίες τους είναι δικαιολογημένες.

Η εξαιρετική χρονιά των Χιούστον Ρόκετς, έχει φέρει εύλογα ενθουσιασμό, αφού αυτή τη στιγμή έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ και με βάση την εικόνα τους, δικαιούνται να μιλούν ακόμη και για πρωτάθλημα. Ο Τζέιμς Χάρντεν, ειδικά, δεν έκρυψε την πεποίθησή του, ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα φορέσουν το δαχτυλίδη, με την απάντηση από την πλευρά των πρωταθλητών Ουόριορς να ακολουθεί.

Ο Στεφ Κάρι προέβη άμεσα σε δηλώσεις σχετικές με το θέμα, επισημαίνοντας πως οι Ρόκετς... καλά κάνουν και κάνουν όνειρα. «Και τι να πουν, δηλαδή;», ήταν η πρώτη αντίδραση του ηγέτη των «Πολεμιστών», συνεχίζοντας ως εξής: «Αν ήμουν στην ίδια φάση, θα έλεγα το ίδιο πράγμα. Ίσως να λέγαμε κι εμείς το ίδιο, όταν πριν από τέσσερα χρόνια κυνηγούσαμε το πρώτο μας πρωτάθλημα. Θα έλεγα ότι λένε ψέμματα ή ότι ανησυχούν, αν έλεγαν κάτι διαφορετικό από αυτό που ήδη φημολογείτο, ότι έλεγαν.

Οι συμπαίκτες μου ίσως σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο με εμένα. Τι άλλο υποτίθεται, ότι πρέπει να πεις δηλαδή; Αυτή η ερώτηση, πια, με το ποια είναι η καλύτερη ομάδα του ΝΒΑ σε αυτή τη θέση, ή το ποια ομάδα νιώθει ένας παίκτης, ότι είναι η καλύτερη... Έχει περάσει καιρός, από τότε που παλέψαμε στο Χιούστον και με τις άλλες ομάδες της Περιφέρειας μας και πρέπει να πω, ότι όλοι οφείλουν να έχουν την ίδια αυτοπεποίθηση, είτε έχει βάση είτε όχι».

Αυτό το «είτε έχει βάση είτε όχι», βέβαια, δεν ξέρουμε με ποια υπόνοια λέχθηκε από τον Κάρι...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ