21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συμφωνεί με Ευρωλίγκα ο Μεσίνα

Η απόφαση της Ευρωλίγκας να διακόψει οριστικά τη φετινή σεζόν, αλλά και να διατηρήσει τις ίδιες ομάδες εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, βρήκε σύμφωνο τον Έτορε Μεσίνα.

Ο 60χρονος τεχνικός, που επέστρεψε φέτος στη γηραιά ήπειρο για να αναλάβει την Αρμάνι Μιλάνο, μίλησε στην ιστοσελίδα rsi.ch για το πρόωρο τέλος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, τονίζοντας αρχικά: «Νομίζω ότι ήταν η πιο σωστή απόφαση, επειδή δεν υπήρχαν οι κατάλληλες οργανωτικές συνθήκες, δεδομένου και του γεγονότος ότι διάφορες χώρες βρίσκονταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω του ιού, τον οποίο αντιμετωπίζουν με διαφορετικούς τρόπους. Παρότι η Ευρωλίγκα έκανε τα πάντα για να υπάρξει επανεκκίνηση, συνειδητοποίησαν άπαντες ότι η προστασία των παικτών ήταν κάτι το θεμελιώδες. Οι ομάδες συμφώνησαν αμέσως, αλλά και η θέση της Ένωσης Παικτών έχει τη σημασία της».

Ομάδες και παίκτες προετοιμάζονται πλέον για την καινούρια χρονιά, με τον Ιταλό προπονητή να συμπληρώνει: «Αυτήν τη στιγμή ξέρουμε πότε θα αρχίσουν οι αγώνες και ως εκ τούτου έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να περιμένουμε με λιγότερο άγχος τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί από τη διοργάνωση». Ρωτήθηκε και για την απόφαση της διοργανώτριας αρχής να διατηρήσει τις ίδιες δεκαοκτώ ομάδες και τη νέα αγωνιστική περίοδο και απάντησε: «Το γεγονός πως τη νέα σεζόν θα έχουμε τις ίδιες ομάδες είναι η σοφότερη λύση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ