22.9 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Συμφωνία ΑΕΚ-Ρεθύμνου για Γιαννόπουλο!

Το θέμα προπονητή στην ΑΕΚ παραμένει σε εκκρεμότητα και θα παραμείνει σε εκκρεμότητα μέχρι να τελειώσει ο Δημήτρης Πρίφτης τις φετινές υποχρεώσεις του στη VTB και να ξεκαθαρίσει οριστικά αν μπορεί να αναλάβει την ομάδα. Τούτο αναμένεται να γίνει κάποια στιγμή την άλλη εβδομάδα και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της Ένωσης.

Παρ' όλα αυτά η ΑΕΚ κάνει κάποιες κινήσεις στελέχωσης του ρόστερ της στη λογική του "χτισίματος" ενός κορμού Ελλήνων παικτών. Και με αυτό το σκεπτικό προχώρησε την περίπτωση του Χάρη Γιαννόπουλου τόσο πολύ, σε βαθμό που να θεωρείται ουσιαστικά κλεισμένος.

Ο 29χρονος και ύψους 2,00μ. φόργουορντ είχε εκδηλώσει ήδη από πέρυσι τάσεις φυγής από το Ρέθυμνο και φέτος που τον προσέγγισε η ΑΕΚ δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία. Από την άλλη μεριά ο Κωστής Ζομπανάκης προσπαθεί να συμμαζέψει κάπως το μπάτζετ της ομάδας και η προοπτική να απαλλαγεί από το "βαρύ" συμβόλαιο του Γιαννόπουλου δεν τον άφηνε αδιάφορο.

Ως εκ τούτου, έμενε να γίνει μια επαφή με τον Μάκη Αγγελόπουλο, με τον οποίον διατηρεί άριστες σχέσεις. Η επαφή, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε τα τελευταία 24ωρα και όλα δείχνουν πως επήλθε συμφωνία για τη μετακίνηση του Χάρη Γιαννόπουλου στην ΑΕΚ.

Με ποιους όρους θα γίνει η μεταγραφή δεν έχει γίνει γνωστό. Πάντως, επειδή ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, το Ρέθυμνο θα αποζημιωθεί είτε με χρήματα είτε με κάποιους δανεικούς ή και με τα δύο μαζί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ