21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συμφωνία Άρη-FIBA για τα βήματα προς την άρση των ΒΑΝ

Η άρση των οχτώ BAN που λειτουργούν σαν θηλιά στον λαιμό της ομάδας, είναι χωρίς συζήτηση η πρώτη προτεραιότητα για τη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης. Σήμερα πραγματοποιήθηκε μία πολύ σημαντική συνάντηση με στόχο την άρση τους, χωρίς την οποία άλλωστε δεν μπορούν να ενεργοποιηθούν οι συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί με παίκτες.

 


Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Λευτέρης Αρβανίτης και ο νομικός σύμβουλος του Α.Σ. Άρης Χρήστος Γρόλιος συναντήθηκαν στα κεντρικά γραφεία της FIBA στη Γενεύη με τον Γενικό Γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνό, τον Διευθυντή του Basketball Arbitral Tribunal, Ζόραν Ράντονιτς και τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Basketball Arbitral Tribunal, Μπέντζαμιν Σίντλερ.

 


Όπως προκύπτει από τη συνάντηση τους, η κουβέντα έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τους ανθρώπους της FIBA, να αντιλαμβάνονται ότι η νέα διοίκηση της ΚΑΕ Άρης κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για το θέμα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο ποια θα είναι τα επόμενα βήματα, ώστε να διευθετηθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι «κίτρινοι», ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ