25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Συμεωνίδης: «Στα ντέρμπι ρόλο παίζει ο κόσμος»

Ο Εθνικός αντιμετωπίζει αύριο (17/3, 17:00) τον δεύτερο στην κατάταξη της Α2 Χολαργό στο Κλειστό «Παν. Σαλπέας», με τον Σάββα Συμεωνίδη να μιλάει για τους παράγοντες που θα κρίνουν την κρίσιμη αναμέτρηση, ενώ ζήτησε την στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Ο Χολαργός αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Κατηγορίας. Θεωρώ ότι έχει ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ και τον καλύτερο προπονητή της Α2. Για εμάς ήταν μια δύσκολη εβδομάδα με σκληρές προπονήσεις. Το έργο μας αύριο θα είναι πολύ δύσκολο. Βέβαια, από την πλευρά μας έχουμε κάνει εξαιρετική πορεία τους τελευταίους δύο μήνες. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα ως γιορτή. Θέλουμε να το διασκεδάσουμε, αλλά και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θέλουμε πολύ τη νίκη και αν καταφέρουμε να την κατακτήσουμε θα έχουμε σημαντικό προβάδισμα, ώστε να ανέβουμε στην βαθμολογία».

Για το προσωπικό του απόλυτο των εντός έδρας νικών, αλλά και την στήριξη του κόσμου: «Το γεγονός ότι έχουμε τρεις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες μόνο θετικό μπορεί να είναι για την ψυχολογία μας. Μεγάλο μερίδιο σε αυτές τις νίκες, φυσικά, είχε και ο κόσμος. Οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν αγκαλιάσει την προσπάθειά μας. Παιχνίδι με το παιχνίδι είναι όλο και περισσότεροι στο πλάι μας. Άλλωστε, κάθε μεγάλη ομάδα είναι συνυφασμένη με τον κόσμο της. Τους ευχαριστούμε πολύ και τους θέλουμε δίπλα μας κυρίως στο δύσκολο ματς κόντρα στον Χολαργό. Ο αυριανός αγώνας θα είναι ένα σημαντικό ντέρμπι της Κατηγορίας και σε τέτοιους αγώνες ο κόσμος παίζει μεγάλο ρόλο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ