25.8 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Συμβιβασμός Πιτίνο-Λούιβιλ

Μια δικαστική διαμάχη που μετράει περίπου 2 χρόνια μεταξύ του τεχνικού Ρίκ Πιτίνο και του Πανεπιστημίου του Λούιβιλ, έλαβε τέλος κατόπιν συμβιβασμού. 

Ο έμπειρος τεχνικός διεκδικούσε το ποσό των 38.7 εκατομμυρίων δολαρίων από το Πανεπιστήμιο μετά την απόλυσή του, κατά το σκάνδαλο που είχε προκύψει το 2017. Οι υπεύθυνοι του Λούιβιλ αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι από τις ομοσπονδιακές έρευνες που έγιναν δεν διαπιστώθηκε ανάμειξη του Πιτίνο σε ύποπτες δραστηριότητες, ωστόσο εκείνη την περίοδο η ομάδα του Πανεπιστημίου βρίσκονταν υπό την καθοδήγησή του και αποκλείστηκαν από το Κολλεγιακό Πρωτάθλημα, για αυτό προέκυψε και η απώλησή του. 

Όπως ανακοινώθηκε χθες, η διαμάχη έλαβε τέλος με συμβιβαστική διαδικασία καθώς ο πρώην τεχνικός των Πρασίνων παραιτήθηκε από τη διεκδίκηση των χρημάτων και οι δύο πλευρές απέσυραν τις αγωγές. 

Η τοποθέτηση του Πιτίνο, μέσω του δικηγόρου του:« Σήμερα προχωρώ σε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου. Κόντρα στις συμβουλές του δικηγόρου μου, αποσύρω την αγωγή μου στο ULAA. Είμαι πολύ περήφανος για πολλά επιτεύγματα που πετύχαμε με τις ομάδες στο Λούιβιλ. Είμαι ευγνώμων που τίμησα τέτοιους αθλητές, αλλά ταυτόχρονα και απογοητευμένος με τον τρόπο που τελείωσε. Αλλά ως προπονητής είμαι υπεύθυνος για τις ενέργειες όλων των μελών της ομάδας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ