24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Συλλυπητήρια ΕΟΚ και ΠΣΑΚ στην οικογένεια Αντετοκούνμπο

Τα συλλυπητήρια της για τον αιφνίδιο θάνατο του Τσαρλς Αντετοκούνμπο στην οικογένεια του εξέφρασε η ΕΟΚ με ανακοίνωσή της.

Ο 53χρονος έφυγε από την ζωή ύστερα από ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας στο Μιλγουόκι.

Η ανακοίνωση της ελληνικής ομοσπονδίας:

«Το Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειας Αντετοκούνμπο, για την αιφνίδια μεγάλη απώλεια του πατέρα Τσαρλς. 

Η σύζυγος Βερόνικα και τα πέντε παιδιά,  μεταξύ των οποίων τρεις διεθνείς αθλητές με τις Εθνικές ομάδες μπάσκετ της χώρας μας, ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας, βιώνουν τις πιο δύσκολες στιγμές που υπάρχουν για τους ανθρώπους, με την απώλεια συγγενικών τους προσώπων.

Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους».

Στο πλευρό των Αντετοκούνμπο στέκεται και ο ΠΣΑΚ:

 «Κουράγιο παιδιά...

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Άμειβομενων Καλαθοσφαιριστών εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια Αντετοκούνμπο, για την "απώλεια" του πατέρα και συζύγου Τσαρλς. Ο πόνος είναι αβάσταχτος για τα παιδιά και τη μητέρα, ένας πόνος, τον οποίο βιώνουν εκατοντάδες οικογένειες καθημερινά γύρω μας.  Η μοίρα αυτή τη φορά, "χτύπησε" την οικογένεια Αντετοκούνμπο, με τον ξαφνικό θάνατο ενός ανθρώπου που "πάλευε " σε όλη του τη ζωή για να μεγαλώσει αξιοπρεπώς τα παιδιά του. Οσο άξια και με σεβασμό μεγάλωσε τα παιδιά του, τόσο υπερήφανο θα συνεχίζουν να τον κάνουν, έστω κι αν ταξιδεύει πλέον για τη γειτονιά των αγγέλων... 

Καλό ταξίδι..»

Δήλωση συμπαράστασης έκανε και ο GM των Μπακς, Τζον Χορστ:

«Η οικογένεια των Μπακς είναι συντετριμμένη για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Τσαρλς. Ο οργανισμός, οι συμπαίκτες και οι προπονητές του είναι στο πλευρό του Γιάννη και της οικογένειάς του αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ο Τσαρλς ήταν σημαντικό κομμάτι του οργανισμού των Μπακς και θα λείψει σε όλους μας. Εκ μέρους της ιδιοκτησίας, εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας και προσευχόμαστε για τον Γιάννη και την οικογένειά του».

Photo credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ