26.8 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Συλλυπητήρια ΠΑΟΚ και ΠΣΑΚ σε Βασιλειάδη

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Κώστας Βασιλειάδης, μετά το θάνατο της μητέρας του, η οποία έφυγε από τη ζωή ύστερα από γενναία μάχη ετών.

Ο 33χρονος γκαρντ, που μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ παραμένει ελεύθερος, πενθεί το χαμό της πολυαγαπημένης του μητέρας και ο «Δικέφαλος», στον οποίο αγωνίστηκε στο παρελθόν (2000-2006, 2008-2009, 2015-2016), εξέδωσε ανακοίνωση για να του εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και όλα τα μέλη της ομάδας μπάσκετ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον Κώστα Βασιλειάδη και στην οικογένειά του, για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας, που έφυγε σήμερα από την ζωή μετά από γενναία μάχη αρκετών ετών. Κουράγιο Κώστα…».

Στο πλευρό του Κώστα Βασιλειάδη στέκεται και ο ΠΣΑΚ, ο οποίος επίσης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Κώστα Βασιλειαδη, καθώς "έφυγε" από τη ζωή η μητέρα του. Όλα τα μέλη του ΠΣΑΚ και το Διοικητικό Συμβούλιο στέκονται στο πλευρό του Κώστα και του δίνουν δύναμη αυτές τις δύσκολες ώρες».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ