20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Συλλυπητήρια ΠΑΟΚ και ΕΑΚΘ για Κασιμάτη

Ο Γιώργος Κασιμάτης έχασε τη μάχη με τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, ύστερα από αρκετές ημέρες νοσηλείας στην εντατική του Παπαγεωργίου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Ο πολύπειρος παράγοντας του ΠΑΟΚ, σε ΠΑΕ, Ερασιτέχνη και ΤΑΠ, υπέστη ανακοπή καρδιάς και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου και εν τέλει εξέπνευσε. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν τόσο η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ όσο και τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης, στα οποία ήταν αντιπρόεδρος.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Κασιμάτη, που έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας ένα σημαντικό κενό σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Κασιμάτης είχε ενεργό ρόλο στη διοίκηση της ΠΑΕ, του Α.Σ. και του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, ενώ ήταν γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος στην τελευταία κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1985. Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 10 π.μ. στα Ανατολικά Θεσσαλονίκης».

Η ανακοίνωση των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης: «Η Διοικούσα Επιτροπή των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης (Ε.Α.Κ.Θ.) με αφορμή την αναγγελία του θανάτου του Αντιπροέδρου των Ε.Α.Κ.Θ. Γεώργιου Κασιμάτη και μετά από εισήγηση του Προέδρου κ. Διονά, ο οποίος εξήρε την προσωπικότητα και το έργο του εκλιπόντος, αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1. Εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στους συγγενείς του και τους οικείους του.
2. Να παραστεί η Ε.Δ. σύσσωμη στην εξόδιο ακολουθία.
3. Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του.
4. Να διευκολύνει τους εργαζόμενους των Ε.Α.Κ.Θ. που επιθυμούν να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος, διακόπτοντας τη λειτουργία των υπηρεσιών των Ε.Α.Κ.Θ.
5. Οι σημαίες στις εγκαταστάσεις των Ε.Α.Κ.Θ. να κυματίζουν από την 21 η έως και την 23 η Νοεμβρίου, μεσίστιες.
6. Να δημοσιευτεί το παρόν στον Τύπο.

Θεσσαλονίκη 21/11/2017. Η επιτροπή διοίκησης των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ