19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Συλλυπητήρια για τον Βουρτζούμη από το ελληνικό μπάσκετ

Το ελληνικό μπάσκετ έγινε φτωχότερο με την απώλεια ενός εργάτη και εξαιρετικού ανθρώπου, του Βασίλη Βουρτζούμη κάτι που αναγνωρίζει όλος ο χώρος. Οι ομάδες της Α1 και όχι μόνο εξέφρασαν την θλίψη τους...

H ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. εκφράζουν την θλίψη τους για την πρόωρη απώλεια του Βασίλη Βουρτζούμη. Ο εκλιπών υπήρξε ένας σεμνός άνθρωπος του μπάσκετ, ο οποίος πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Άρη, αλλά ήταν αγαπητός σε όλους όσοι τον γνώρισαν. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει."

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του για την απώλεια του Βασίλη Βουρτζούμη".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Βουρτζούμη και του Άρη για την απώλεια του αγαπημένου τους προσώπου.

Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του."

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

"H ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του Βασίλη Βουρτζούμη, ενός εξαίρετου ανθρώπου. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλληπηρήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και στην ομάδα μπάσκετ του Άρη για την μεγάλη τους απώλεια."

H ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

"Η ΑΕΚ Β.C. εκφράζει την οδύνη της για το χαμό του Βασίλη Βουρτζούμη.

Ο επί σειρά ετών μάνατζερ του Άρη υπηρέτησε με υψηλό αίσθημα ευθύνης και θαυμαστή αξιοπρέπεια το ελληνικό μπάσκετ.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια της ΚΑΕ Άρης και τους οικείους του εκπλιπόντος."

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Κύμης:

"Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης επιθυμεί να εκφράσει την βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Βασίλη Βουρτζούμη. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος, καθώς και σε όλη την οικογένεια της ΚΑΕ Άρης."

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

"Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Βουρτζούμη για την απώλειά του. Ήταν ένας αληθινός εργάτης του μπάσκετ, που πρόσφερε πολλά. Κουράγιο στην οικογένεια, στους φίλους και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα..."



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ