20.6 C
Athens
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024

Συζητάει με ομάδες ΝΒΑ ο Γιασικεβίτσιους

Το μέλλον του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη Ζαλγκίρις Κάουνας παραμένει αβέβαιο, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ίδιος ο 43χρονος προπονητής έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της καινούριας σεζόν εδώ και καιρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα μείνει απαραίτητα στην πατρίδα του και για το 2019-2020. Το όνομα του Λιθουανού άλλωστε «κυκλοφορεί» στο ΝΒΑ και εκείνος δεν έχει απορρίψει την προοπτική να περάσει τον Ατλαντικό, για να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο ομάδας του «μαγικού κόσμου». Εξάλλου, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από όταν εκπρόσωποι των Μέμφις Γκρίζλις και Κλίβελαντ Καβαλίερς ταξίδεψαν μέχρι το Κάουνας, για να μιλήσουν μαζί του.

Ο «Σάρας», σε παλαιότερες δηλώσεις του, είχε πει πως προτεραιότητά του παραμένει η Ζαλγκίρις, ωστόσο σε νέα ερώτηση που του έγινε μετά το τέλος των τελικών δεν θέλησε να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι. «Οι συζητήσεις με ομάδες του ΝΒΑ βρίσκονται σε εξέλιξη», αρκέστηκε να δηλώσει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος συμπλήρωσε πως δεν ξέρει ακόμα ούτε καν πώς θα περάσει τις πρώτες ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών του, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους στο λιθουανικό πρωτάθλημα, αφού κατέκτησαν τον τίτλο με 3-0 κόντρα στη Ρίτας Βίλνιους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ