34.9 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο από τον Φάρο

Θα ήταν το αυτονόητο, αλλά επειδή στην Ελλάδα είμαστε, είναι είδηση. Ο Φάρος με τη λήξη της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Δούκα στη Νέα Σμύρνη έδωσε συγχαρητήρια στους "κυανέρυθρους" για την άνοδο: "Η Διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου εκφράζει τα συγχαρητήριά της στον Πανιώνιο για την απευθείας άνοδό του στην Α1 κατηγορία.
Σήμερα ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Α2 όπου η ομάδα της Νέας Σμύρνης κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Α2 και κατά συνέπεια και την άνοδό της στα σαλόνια της Α1."

Ο Φάρος όπως ανακοίνωσε άλλωστε σε δεύτερο Δελτίο Τύπου, θα αναμετρηθεί με τον Δούκα στα playoffs. Εκεί όπου θα βρίσκονται ακόμη ο Ηρακλής και ο Αστακός.

Από την Τετάρτη(10/5) η ομάδα μας μαζί με τους Ηρακλή, Δούκα και Αστακό «ρίχνονται» στη μάχη των πλέι οφ.
Ο Φάρος μας τερμάτισε στην 4η θέση και έτσι θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Δούκα στην πρώτη φάση των πλέι οφ την Τετάρτη(10/5). Ο επόμενος αγώνας μας θα είναι στο «Π. Νικολαΐδης» το Σάββατο(13/5) και εφόσον χρειαστεί και τρίτο ματς θα γίνει την Τετάρτη(17/5).
Η σειρά είναι στο 1-1 (σερί νικών) και η ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση των πλέι οφ θα πρέπει να φτάσει τις τρεις νίκες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ