16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Συγχαρητήρια ΕΟΚ σε Ολυμπιακό και Νίκη Λευκάδας

Ιστορικές προκρίσεις πανηγύρισαν ο Ολυμπιακός και η Νίκη Λευκάδα στην Ευρωλίγκα και το Eurocup Γυναικών, αντίστοιχα, και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια της ΕΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκες» ξεπέρασαν το εμπόδιο της πολωνικής Βίσλα Κρακοβίας και θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου. Οι νησιώτισσες, στην «παρθενική» συμμετοχή τους στα ευρωπαϊκά παρκέ, προκρίθηκαν στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της FIBA κάμπτοντας την αντίσταση της ρωσικής Σπαρτάκ Νογκίνσκ. Ανακοίνωσε εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, για να συγχαρεί αμφότερες τις ομάδες για την επιτυχία τους.

Η ανακοίνωση «Το Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζει τα συγχαρητήριά του στις ομάδες γυναικών του Ολυμπιακού και της Νίκης Λευκάδας για τις σημαντικές επιτυχίες τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκας και του Eurocup αντίστοιχα, αποτελεί την επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλουν οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτές τις ομάδες και επιβεβαιώνει την δυναμική του μπάσκετ γυναικών στην Ελλάδα, σε συνέχεια της παρουσίας των αντίστοιχων Εθνικών ομάδων. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια της προσπάθειάς τους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ