21.3 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Συγχαρητήρια από πρώην, «ραντεβού» στο ΟΑΚΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ντράγκαν Σάκοτα είχαν τόσο ο Γιούρι Ζντοβτς όσο και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την ΑΕΚ.

Η «Ένωση» κέρδισε στον τελικό στα Δύο Αοράκια τον Ολυμπιακό και κατέκτησε το τρόπαιο, με τους δύο πρώην προπονητές της να έρχονται σε τηλεφωνικό επικοινωνία με 65άχρονο τεχνικό, προκειμένου να του εκφράσουν τα συγχαρητήριά τους, όπως γνωστοποίησε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Στο μεταξύ, οι «κιτρινόμαυροι» θα βρεθούν το απόγευμα (18/02, 17.15) στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με την Ξάνθη για τη Super League, όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ: «Η ΚΑΕ ΑΕΚ αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του κυπέλλου μπάσκετ! Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας 2018 θα βρίσκονται, μαζί με το βαρύτιμο τρόπαιο, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Όλοι στο ΟΑΚΑ για να υποδεχθούμε και να αποθεώσουμε τους πανάξιους θριαμβευτές του τελικού, πριν από τον αγώνα με την Ξάνθη!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ