16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Συγκλονισμένος ο Οικονόμου με Παναγιώτη-Ραφαήλ

Για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ μιλάει όλη η Ελλάδα. Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ο αγώνας που κάνουν οι γονείς του για να τον κάνουν καλά, έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο. Το κύμα συμπαράστασης και αλληλλεγγύης προς αυτούς τους ανθρώπους είναι πρωτοφανές. Και ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να συνδράμουν τον αγώνα, είναι ο Νίκος Οικονόμου.

Αυτός μάλιστα είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το σπίτι της οικογένειας και να γνωρίσει τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ. Φεύγοντας από εκεί, δήλωσε συγκλονισμένος:

"Σήμερα είχα την τιμή να γνωρίσω από κοντά ένα πλάσμα που κατόρθωσε τόσο μικρός να κερδίσει τον σεβασμό όλων ,να πάρει την αγάπη όλων και να ενώσει ολόκληρο τον Ελληνισμό. Νιώθω τεράστια τιμή που σε γνωριζω Ραφαήλ-Παναγιώτη, είσαι το μεγαλύτερο παράδειγμα πως η θέληση για ζωή μπορεί να ξεπεράσει κάθε ατυχία.

Η δίκη σου νίκη, γιατί μικρέ έχεις ήδη κερδίσει, είναι πολύ μεγαλύτερη απ' όλα τα τρόπαια που έχω κατακτήσει στην καριέρα μου..

Θα το ξαναπώ πως, όταν η περιπέτεια σου τελειώσει, θα μπορέσεις να μας διδάξεις πολλά..

Σε ευχαριστώ που σε γνώρισα..

Στις 25/10 καλώ κάθε απλό πολίτη να δώσει το "παρών" στον φιλανθρωπικό αγώνα με επίκεντρο τον μικρό μας φιλο!!! Είμαι σίγουρος ότι το γήπεδο μας θα μοιάζει πολύ μικρό για να χωρέσει τόση αγάπη ... "

Η δήλωση αυτή αναρτήθηκε στη σελίδα στο facebook της ομάδας που προπονεί ο Νίκος Οικονόμου, Ερμή Σχηματαρίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ