22.3 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Συγκινητικό ντοκιμαντέρ για τον Αντετοκούνμπο (vid)

Η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο έγινε ντοκιμαντέρ από την τηλεόραση του ΝΒΑ. Δείτε το συγκινητικό βίντεο, διάρκειας περίπου 21 λεπτών.

Με τίτλο «Finding Giannis», το ΝΒΑ TV προέβαλλε τη ζωή του 24χρονου γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς και της οικογένειάς του, με όλα τα εμπόδια που χρειάστηκε να ξεπεράσει για να φθάσει στην καταξίωση. «Είμαι εδώ λόγω της οικογένειάς μου. Για εμένα η οικογένειά μου είναι τα πάντα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Greek Freak», που χρειάστηκε να κάνει πολλές θυσίες και να δουλέψει πολύ και σκληρά για να ανέβει στην κορυφή. «Υπήρχαν ημέρες που έπαιζα τόσες πολλές ώρες, που τα παπούτσια μου είχαν τρύπες. Άλλες ημέρες φορούσα το ίδιο ζευγάρι παπούτσια με τον αδελφό μου και όταν ήρθα στο ΝΒΑ μου έδωσαν, για κάθε μήνα, πενήντα ζευγάρια παπούτσια», συμπλήρωσε.

Στην ερώτηση, πότε συνειδητοποίησε πως μπορεί να εξελιχθεί στον καλύτερο παίκτη στον κόσμο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε με ειλικρίνεια: «Όταν ήρθα είδα παίκτες όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Κέβιν Ντουράντ που ήταν ξεχωριστοί επειδή ήταν συνεπείς και σταθεροί στην απόδοσή τους. Αναρωτήθηκα τότε εάν μπορώ να είμαι συνεπής και δυνατός πνευματικά, να κουβαλάω την ομάδα μου σε κάθε παιχνίδι. Στο ξεκίνημα της τρίτης μου χρονιάς κατάλαβα ότι κάτι αλλάζει. Έβαλα 27π. στο πρώτο μου παιχνίδι. Είπα τότε στο μάνατζέρ μου ότι μπορώ να τα κάνω αυτά κάθε βράδυ».

Ο Έλληνας διεθνής ζει πλέον το όνειρό του. Έχει διεθνή αναγνώριση, αλλά και μια καλή ζωή, έχοντας αφήσει πίσω του τα δύσκολα χρόνια στην Ελλάδα. «Είναι σαν να βρίσκομαι σε ένα όνειρο από το οποίο δεν θέλω να ξυπνήσω. Έτσι ακριβώς αισθάνομαι», κατέληξε. Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, ολόκληρο το ντοκιμαντέρ για το Γιάννη Αντετοκούνμπο

https://www.youtube.com/watch?v=6H4KI6Z7fAg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ