20.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συγκινητικός Ρουμελιώτης για Γκίμα : Ένας υπέροχος άνθρωπος»

«Αυτό το παιχνίδι δεν ήθελα να το παίξω» ήταν τα λόγια του Κώστα Ρουμελιώτη, όταν σε ένα παιχνίδι για την Β' Εθνική η Καρδίτσα είχε κερδίσει με 78-73 στο «Δ.Βικέλας» στις 12/2/2017.

Από τότε κύλησαν τρία χρόνια, αλλά τόσο ο νυν τεχνικός του ΚΑΟ Κορίνθου όσο και ο Δημήτρης Γκίμας παρέμειναν στενοί φίλοι, με τον Κώστα Ρουμελιώτη να συγκλονίζει με επιστολή του μέσω του basketa.gr για τον εκλιπών τεχνικό του Φίλιππου Βέροιας.

Αναλυτικά σε αυτή την επιστολή αναφέρει :

«Ένας υπέροχος άνθρωπος

Είμαι συγκλονισμένος. Ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στο χώρο του μπάσκετ,ο φίλος και συνάδελφος Δημήτρης Γκίμας, έφυγε αναπάντεχα από κοντά μας.

Πρωτογνωριστήκαμε πριν από πολλά χρόνια σε ένα σεμινάριο του Σ.Ε.Π.Κ. στη Θεσσαλονίκη.Ειλικρινής, αυθόρμητος,προσηνής,με ατέλειωτη αγάπη για το μπάσκετ,με μια καλή κουβέντα για όλους,έγινε το κέντρο της παρέας μας,που μετά το σεμινάριο στα καφέ της πόλης,συζητούσαμε, διαφωνούσαμε, συμφωνούσαμε πάντα με επίκεντρο το μπάσκετ.Από τότε διατηρούσαμε επαφή.

Τον συνάντησα πάλι σαν αντίπαλος, εγώ τότε με την Καρδίτσα ενάντια στον μεγάλο του έρωτα,τον Φίλιππο Βέροιας.Ποτέ δε θα ξεχάσω αυτό το παιχνίδι.Αφού μας καλοσώρισε εγκάρδια, τον είδα να σπρώχνει (αν και πρώτος προπονητής) τις μεταφερόμενες μπασκέτες για να τις τοποθετήσει στις θέσεις τους.

Αυτός ήταν ο Δημήτρης, πέρα από κάθε κομφορμισμό, ένας ακομπλεξάριστος άνθρωπος  που έκανε τα πάντα για το άθλημα που αγαπούσε. Ο Φίλιππος Βέροιας ήταν ο μεγάλος του έρωτας, η οικογένειά του. Μαζί με τους «αδελφούς» του, όπως τους αποκαλούσε, τον πρόεδρο Ηλία Λαζό και τον συνεργάτη coach Μπλατσιώτη ,είχε αφιερώσει τη ζωή του στην ομάδα της πόλης του.

Ο χώρος του μπάσκετ έχασε έναν από τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους. Εύχομαι σε όλους τους συνεργάτες του να βρουν το κουράγιο να συνεχίσουν και να κρατήσουν ψηλά την ομάδα στην οποία ήταν αφιερωμένος ο Δημήτρης.

Τα ειλικρινή συλληπητήριά μου στην οικογένειά του και σε όλους τους αγαπημένους του ανθρώπους.

                                                                               Κώστας Ρουμελιώτης».

'



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ