22.1 C
Athens
Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Συγκινητικός αποχαιρετισμός Καρατζά σε πέντε της ΦΕΑ (pic)

Η ΦΕΑ συνεχίζει με γοργό ρυθμό να προετοιμάζει το ρόστερ της ενόψει της συμμετοχής της στην Β' Εθνική, και σε αυτό το πλαίσιο αποχαιρέτισε τέσσερις παίκτες και τον άμεσο συνεργάτη του.

Ο Αλέξης Καρατζάς με προσωπική του ανάρτηση τους ευχαρίστησε έναν προς έναν, παραθέτοντας ξεχωριστή αναφορά για τους Σταύρο Τρικαλιώτη, Δημήτρη Τσακίρη, Γιώργο Δρακάκη, Γιάννη Καστανιώτη και Ανδρέα Καρακατσάνη, ο οποίος ήταν και άμεσος συνεργάτης του.

Αναλυτικά έγραψε : «Και μιας και σιγα σιγα σχηματιζομαστε για τη νέα χρονιά στη Β εθνικη νιωθω την ανάγκη προσωπικά να αναφερθω και να πω ένα αντίο σε 5 παιδιά που σίγουρα χωρίς αυτά η ομαδα μας- παρεα μας θα ήταν λειψή...
Σταυρο Τρικαλιωτη αν και όταν ήρθες στη Φεα στα 39 σου ολοι θεωρησαν οτι ησουν περιττός,μας κουβαλήσες στα δύσκολα,ησουν ηγέτης και αν και εκανες μόνιμο ρεπο τη Τρίτη ,ησουν πάντα εκει.
Dimitris Tsakiris, εισαι το μπασκετικό μου αγαπημένο παιδί αυτο δεν θα αλλάξει ποτέ, είχες δύσκολη χρονιά, ζοριστηκες ψυχολογικά, μας ελειψες αλλα τελικα στη τελική ευθεία που δεν ηρθε ποτέ ημουν σίγουρος ότι θα ησουν αυτος που ήθελες να είσαι.
George Drakakis εβαλες πλατη σε ολα ... μόνο στο γηπεδο δεν έβαλες καλαθι με πλατη ουτε σε προπονηση(αστειο no offense).. αλλα εκανες τελεια ΟΛΑ τα αλλα..
Γιάννης Καστανιώτης, με σενα εχω θυμωσει(δεν το εννοώ..μη με παρεις τηλ).. δυστυχώς δε ξερεις ποσο ταβανι έχεις, όταν καταλάβεις περιμένω να έρθεις να με βρεις .. για όλες τις ώρες που φάγαμε στο τηλέφωνο.
Andreas Karakatsanis το κενό σου δυσκολα να καλυφθεί για μενα.,εχεις τεράστιο μερίδιο σε οτι καλο εγινε ,εισαι ένας φίλος μου πλεον και ας μην εισαι συνεργάτης πια. Νομίζω είναι πιο σημαντικό το πρώτο....
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. Καλή συνέχεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ