17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Συγκεντρώνει τρόφιμα η ΕΑΠ

Τις έντονες κοινωνικές ευαισθησίες της αποδεικνύει για ακόμα μία φορά η ΕΑΠ, που στέκεται στο πλευρό των πληγέντων της Δυτικής Αττικής.

Οι πρόσφατες πλημμύρες σκόρπισαν το θάνατο και δημιούργησαν ανυπολόγιστες ζημιές, με τους Πατρινούς να αποφασίζουν να συγκεντρώσουν στο κλειστό του Αγίου Διονυσίου τρόφιμα μακράς διάρκειας, καθώς και κλινοσκεπάσματα, τα οποία εν συνεχεία θα διαθέσουν στους πληγέντες.

Η ανακοίνωση: «Η οικογένεια της Ε.Α.Π. εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και τη συμπαράστασή της στους πολίτες που επλήγησαν από τη Θεομηνία και την καταστροφική πλημμύρα στη Δυτική Αττική. Ο τραγικός απολογισμός της τεράστια καταστροφής φέρνει στο Φως τις ανάγκες των συνανθρώπων μας και κατοίκων της περιοχής. Η Ε.Α.Π. θεωρεί υποχρέωση της αυτή την κρίσιμη ώρα, να συμβάλλει σαν πρώτη κίνηση συμπαράστασης και Αλληλεγγύης, να συγκεντρώσει τρόφιμα και κλινοσκεπάσματα για τους πληγέντες. Η δράση μας θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο (25-26/11), με τους εντός αγώνες των ομάδων μας Βόλεϊ και Μπάσκετ, που έχουν έντονο αθλητικό ενδιαφέρον λόγο των τοπικών αναμετρήσεων με ΑΙΓΙΑΛΕΩΝΤΑ, ΑΧΑΓΙΑ ’82 και ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Σ.».

Εξάλλου, η ΕΑΠ αυτή την Κυριακή (19/11, 17.00) δοκιμάζεται στο Λέχαιο με αντίπαλο την τοπική Ολυμπιάδα, με τον εκ των αρχηγών της Μάνο Φωτιάδη να αναφέρει σχετικά, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της: «Τις πέντε πρώτες αγωνιστικές θεωρώ πως αδικήσαμε τους εαυτούς μας και την προσπάθεια που κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις, καθώς χάσαμε αρκετές ευκαιρίες ώστε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη. Κάναμε πολλά λάθη, ειδικά στα δεύτερα ημίχρονα των παιχνιδιών, χάνοντας τη συγκέντρωσή μας. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής (19/11) στο Λέχαιο».

Οι Πατρινοί θα αγωνιστούν ξανά στην έδρα τους την επόμενη Κυριακή (26/11, 17.00), αντιμετωπίζοντας την Αχαγιά ’82 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής. Οι κάτοικοι της αχαϊκής πρωτεύουσας μπορούν να αφήνουν τα πράγματα για τους πληγέντες καθημερινά στο κλειστό της ΕΑΠ και, φυσικά, θα υπάρχουν άνθρωποι να τα συγκεντρώσουν και πριν από τον αγώνα με το συγκρότημα της Κάτω Αχαΐας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ