23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Συγκίνηση για τους ήρωες των «παραθύρων»!

Η Εθνική Ανδρών δίνει το τελευταίο της παιχνίδι πριν πάει στην Κίνα και η ΕΟΚ θέλησε να τιμήσει, μαζί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, τους παίκτες που έδωσαν την ψυχή τους στα «παράθυρα», μέσα σε αποθέωση για την πρόκριση που έφεραν.

Κλήθηκαν σε μια τρομερά δύσκολη συνθήκη να φέρουν εις πέρας μια επικίνδυνη αποστολή, περνώντας από… παράξενα μονοπάτια. Για όλους, άλλωστε, έτσι ήταν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού δεν είχαν ζήσει ξανά αυτή τη δοκιμασία, με αγώνες στη μέση της σεζόν. Οι περισσότεροι παίκτες της Εθνικής, άλλωστε, έπαιζαν για πρώτη φορά στην πιο ιερή ομάδα, αλλά ανταποκρίθηκαν.

Και… σαν πρώτα, οι Έλληνες προκρίθηκαν στην Κίνα, δεχόμενοι μόλις μία ήττα σε όλη τη διαδικασία των δύο ομίλων. Λογικό ήταν να συγκινήσουν με την παρουσία τους στο ΟΑΚΑ. Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τίμησαν τους διεθνείς που αποτέλεσαν τους ήρωες στα «παράθυρα» και πρόσφεραν ανιδιοτελώς στην χώρα μας, γνωρίζοντας πως μάλλον δε θα έπαιζαν στο Μουντομπάσκετ.

Οι Χρήστος Σαλούστρος, Δημήτρης Μαυροειδής, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Γκίκας, Χάρης Γιαννόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Βασίλης Μουράτος, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Μιχάλης Λούντζης και Δημήτρης Κακλαμανάκης αποθεώθηκαν και κέρδισαν ως βραβείο μια φανέλα με το νούμερό τους. Και όλοι πρέπει να τους ευχαριστούμε για πάντα, μαζί με όσους δεν μπόρεσαν να βρεθούν στο ΟΑΚΑ! Όλοι τους, άλλωστε, έβαλαν το «λιθαράκι» τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ